Místo pro driftování
Místo pro driftování
Dobrý den, je někde v Praze nebo její okolí nějaký prostor, kde by se dalo driftovat bez omezení ostatních lidí ? Nějaký opuštěný plac, kde nikoho nebudu rušit ?
Re: Místo pro driftování
Strahov, když jedeš z Malovanky, tak napravo od stadionu, velkej plac, akorat trochu nakloněnej.antibol píše:Dobrý den, je někde v Praze nebo její okolí nějaký prostor, kde by se dalo driftovat bez omezení ostatních lidí ? Nějaký opuštěný plac, kde nikoho nebudu rušit ?
Střešní parkoviště OC 6ka, akorát místní ostraha volá PČR, která se pak pokouší dělat bububu
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Pražáci rádi Džbán ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Jinak přidám svojí zkušenost z Plzně - parkoviště u Techmania.. nestíhali jsme představení a tak jsem autu trošku dával.. od závory na parkovišti až k vybranému místu..no ještě, že jsem začal brzdit včas, sklouzl jsem se dobrých 30 čísel a zastavil přesně před betonovou zdí
Při odjezdu si pak zapracovalo DSC, ale to už bylo chtěné ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Jinak přidám svojí zkušenost z Plzně - parkoviště u Techmania.. nestíhali jsme představení a tak jsem autu trošku dával.. od závory na parkovišti až k vybranému místu..no ještě, že jsem začal brzdit včas, sklouzl jsem se dobrých 30 čísel a zastavil přesně před betonovou zdí
On i ten Strahov je jen pro místní dopravu nebo obsluhu. I tam hrozí PCR
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou![Ha ha :))](./images/smilies/21.gif)
Moje kolo s Imprezou
![Ha ha :))](./images/smilies/21.gif)
To je pravda, nicmene se to tam +/- toleruje, dokonce jsem am videl nacvicovat i autoskolu obcas.karelpipa píše:On i ten Strahov je jen pro místní dopravu nebo obsluhu. I tam hrozí PCR
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
no, právě bych neřekl, že Strahoff je tolerován... Dříve nebo později někdo zavolá PČR. PRvní ale dává pouze varování...pokud se ale vrátí a nachytají tam stejná auta, tak už je to za nějaký ten poplatek do rozpočtu Bureše.
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
každopádně děkuji za odpovědi
a doufám, že se něco normálního bez rizika najde ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)