Dříve M135i, nyní ///M2

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: 125d vs M135i

Příspěvek od řidičBOB »

Londoner: no, vědět to samozřejmě nemohu, ale logicky je to nesmysl, protože nemůže tě bavit něco, co neděláš. A když neřadíš, tak nelze mluvit o zábavě nebo že tě to neřazení baví. Může ti to být pohodlné - třeba já jsem tento případ.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Londoner
Řidič začátečník

Příspěvek od Londoner »

řidičBOB píše:Londoner: no, vědět to samozřejmě nemohu, ale logicky je to nesmysl, protože nemůže tě bavit něco, co neděláš. A když neřadíš, tak nelze mluvit o zábavě nebo že tě to neřazení baví. Může ti to být pohodlné - třeba já jsem tento případ.
Aha tak to jsem te jen nepochopil, bral jsem to tak ze jezdeni s AT jako takovy nemuze bavit.....
V8 5.0L - Lovely pussycat......sold

Poradnej ofroud LR D4!
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

řidičBOB píše:jezdit s AT nemůže bavit nikoho, protože to není o zábavě, ale o pohodlí.
necitim se pohodlne když me to auto prakticky porad stve ;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

no jo, ale ty to máš hozený jinak... :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Před vánoci proběhla druhá (po 60tkm) servisní prohlídka, ale počítadlo mě tam poslalo až v 70tkm. Mixér zvuku bohužel vypnout nejde (vyjádření servisu), odpojí se tím celé audio...
Pod stromek jsem si nadělil polep prahů M-Performance, ale nalepení se zrealizuje až po novém roce, tak mám doma aspoň krabici.
V Car Tecu jsem nafasoval M-kalendář a studijní materiál k M2, zas mám nad čím přemýšlet, autu budou za chvilku 3 roky.
Aktuální spotřeba 11,2l, auto funguje :)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

na těma polepama prahů ///M-performance (pro F30 nebo F10) uvažuju taky, oba se dají snadno přizpůsobit a použít na e89...

M-kalendář sem z cartecu dostal taky... studijní materiály k ///M2 ešče ne, máš náskok... už se těším na jízdy... poštou sme dotal z cartecu jejich firemní noviny v nich sa píše:

"předváděcí jízdy + uvedení ///M2 na trh - duben 2016"
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
doriftonigga
Pan Řidič

Příspěvek od doriftonigga »

M.Z. píše:Mixér zvuku bohužel vypnout nejde (vyjádření servisu), odpojí se tím celé audio...
Už jsem ti to někdy psal; jde to odkódovat přes kabel a program (nebo nakódovat zvuky jiných BMW) anebo se dá koupit toto:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Aha, děkuji, asi jsem to nějak zasklil. Nějaké číslo, nebo odkaz, kde to koupím bys měl? Nebo tip, kdo by mi kódování na Ostravsku udělal?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

M.Z. píše:Před vánoci proběhla druhá (po 60tkm) servisní prohlídka, ale počítadlo mě tam poslalo až v 70tkm. Mixér zvuku bohužel vypnout nejde (vyjádření servisu), odpojí se tím celé audio...
Pod stromek jsem si nadělil polep prahů M-Performance, ale nalepení se zrealizuje až po novém roce, tak mám doma aspoň krabici.
V Car Tecu jsem nafasoval M-kalendář a studijní materiál k M2, zas mám nad čím přemýšlet, autu budou za chvilku 3 roky.
Aktuální spotřeba 11,2l, auto funguje :)
To co ti rekli k dynamic sound je blbost...odpojit to jde hednoduse bez jakyhokoli chybovyho hlaseni.. Alespon u f80, pochybuju ze u 135i to bude jinak.. Prijed do brna, odpojim ti to;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Kua, tak si ze mě dělají prdel? Prý to zkusili, ale odpojí se celé audio, tak nevím.
Nicméně to už možná doklepu i bez plynu :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Odpovědět