Mercedes - auto pro masy
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mercedes - auto pro masy
Podobnost čistě náhodná...
Po motorech si už asi půjčuje i hochy vod dizajnu...
Po motorech si už asi půjčuje i hochy vod dizajnu...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Byl to bastl alebo čo?
Neska sem na D1 předjel polskýho medvěda, co měl na zádi napsáno E200 CDI ale mělo to jen dvoje dveře a tvar kastůe jako CLK, přičemž ale přední světla to mělo jako současná E-kláda....
Neska sem na D1 předjel polskýho medvěda, co měl na zádi napsáno E200 CDI ale mělo to jen dvoje dveře a tvar kastůe jako CLK, přičemž ale přední světla to mělo jako současná E-kláda....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Oznaceni CLK bylo zruseno. Davno predtim to byvalo E coupe, pak bylo obdobi CLK a ted zas E coupe. Stejne je to s modelem CL, ktery byl nahrazen oznacenim S coupe.
A tak by se dalo pokracovat… GLK->GLC, ML->GLE SUV.
A tak by se dalo pokracovat… GLK->GLC, ML->GLE SUV.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
V sobotu jsem v Plzni potkal solidně zamaskovanej mercedes v sedanu, bohužel v protisměru, ale až se dokopu k paměťovce z kamery tak to nahodím, vypadal zajímavě..co se teď chystá nového?
éčko... po Praze jezdí furt, už si toho ani nikdo nevšímá
http://auto.idnes.cz/mercedes-e-prototy ... aktual_fdv
http://auto.idnes.cz/mercedes-e-prototy ... aktual_fdv
Tak jsem taky v klubu. Nicméně dotaz: na kolech nemam bezpečnostní šrouby a rad bych koupil, nicméně si úplně nejsem jisty, podle jakých parametru hledat. Mate nějaký osvědčený e-shop pro Mercedes díly resp. kde hledat? Ono by to slo i podle parametru toho šroubu, ale ja jsem schopen si změřit tak možná délku nebo šířku, ale stoupání závitu... No nevim. V Mercedesu jsem se ptal, ale dat 2,5 K za čtyři kousky oceli mi přijde trochu moc (a to mi ještě typek řekl, ze musim přinést ten šroub, myslel jsem, ze bude schopen vedet přesně, co tam patři)
Přechod od okřídleného šípu k hvězdě? Benzin nebo kamna?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Jo už vím, je to vítr ve vlasech Tak hodně šťastných km
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.