2.0 TDI vs 3.0 TDI
2.0 TDI vs 3.0 TDI
Zdravím,
chci si příští rok koupit ojetou Audinu A5 Sportback, ale rozhoduji se jestli si vzít 2.0 TDI 125kW (a nechat popřípadě nachipovat na cca 150Kw) nebo třílitr (oba v manuálu). Je mi jasné, že ten třílitr je suverénní, ale jak je na tom se spolehlivostí, když má auto najeto 150 000km a více? A do čeho byste šli vy?
chci si příští rok koupit ojetou Audinu A5 Sportback, ale rozhoduji se jestli si vzít 2.0 TDI 125kW (a nechat popřípadě nachipovat na cca 150Kw) nebo třílitr (oba v manuálu). Je mi jasné, že ten třílitr je suverénní, ale jak je na tom se spolehlivostí, když má auto najeto 150 000km a více? A do čeho byste šli vy?
Re: 2.0 TDI vs 3.0 TDI
a nemělo by auto, které má ve svém jméně "Sport", spíš papat lehčí frakci ropy?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To sice možná jo, ale vzhledem k tomu, že najedu okolo 30 000km ročně by se mi benzín moc nevyplatil....A jak je na tom ten třílitr se spolehlivostí?
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Já ji mám ve 2 litru 170ps a veeelká spokojenost,třílitr je lepší,ale pro paní netřeba.Dynamika dostatečná,řekl bych příjemná.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Za mě stopro třílitr, nevidím příliš reálných výhod dvoulitru v tomhle autě.
Ain´t nobody got time for that
3,0tdi do takové krávy pasuje dobře.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Asi se taky přikloním k tomu třílitru, ale zajímá mě i servisní náročnost, protože bych tu A5 rád sehnal do 450 000Kč (z Německa) a v téhle cenové hladině maj skoro všechny kusy co jsem koukal nalítáno okolo 160-180 000km...tak aby to pak nebyla servisní sebevražda, ikdyž vím, že Audi není Škodovka
Servisni sebevrazda muze byt jakakoli ojetina... Najezd 30k km rocne neni tolik, aby se diesel vyplatil. Je treba pocitat s vymenou dpf, moznou vymenou vstriku, turba, vetsim opotrebenim predni napravy atd atd.mikys píše:Asi se taky přikloním k tomu třílitru, ale zajímá mě i servisní náročnost, protože bych tu A5 rád sehnal do 450 000Kč (z Německa) a v téhle cenové hladině maj skoro všechny kusy co jsem koukal nalítáno okolo 160-180 000km...tak aby to pak nebyla servisní sebevražda, ikdyž vím, že Audi není Škodovka
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Si myslím,že budeš muset asi něco přihodit.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...