ESP - opravdový pomocník?

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
DoubleSix
Pan Řidič

Re: ESP - opravdový pomocník?

Příspěvek od DoubleSix »

merlin píše:tomu verim, len mam pocit ze uz nam nepatri buducnost....
Nestraš, tak špatně na tom ještě nejsme :)
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Konec je neodvratný. :D
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

goes píše:merline ty mas kolem sebe obecne zajimave veci, na sraz dojedes rezavou astrou s kopou vymluv, vsichni tvi znami bydli v tatrach a jezdi denne stovky kilometru tak uvari haldex, vsichni manazeri kolem tebe maji tento pocit apod. nekde bude asi problem...
goes, je ta mam rad ale podla mna mas problem ty...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

tak v kazde dobe budou lide, kteri se nedokazi smirit s realitou a budoucnosti a budou vzpominat na stare dobre casy. nekdo se prizpusobi, nekdo je z toho nadseny, nekdo to neresi a nekdo se s tim nesmiri. Ja jsem nastesti z tech, co to vita a ja mu to jedno. Proto mi tyto veci nevadi, naopak cokoli mi zpohodlni zivot od rutinnich veci, jen dobre. Docela zasadne jsem totiz zacal delit denni rutinu, denni povinnosti od zabavy. Kompromisy jsou mi na nic, ty neuspokoji ani to a ani ono. JEdnoznacne reseni je vzdy nejlepsi.
DoubleSix
Pan Řidič

Příspěvek od DoubleSix »

merlin píše:tak takych poznam viac nez dost, vlastne vecsina uspresnych mladych managerov ktory si zarobili na lepsie auto takto jazdi. Oni uz nemaju potrebu auto ovladat im sluzi len na fetis ich postavenia.
Znám pár lidí, co nejsou ani manažeři a jezdí jako čuňata. Ale mám obavu, že oni by jezdili jako čuňata i v autě bez ESP.

U manažerů jde myslím o to, že tou vysokou rychlostí chtějí světu ukázat, že oni jsou ti vedoucí, ti úspěšní, ti něco lepšího. Nestačí jen mít velký barák, krásnou blondýnku, dovolené v karibiku, SUV v garáži. Oni musí i svojí jízdou deklarovat nadřazenost.
Naštěstí znám pár dobrých manažerů, kterým úspěch nezakalil mozek a chovají se stále stejně normálně jako před 20 lety, kdy byli řadovými zaměstnanci.
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

merlin píše:
goes píše:merline ty mas kolem sebe obecne zajimave veci, na sraz dojedes rezavou astrou s kopou vymluv, vsichni tvi znami bydli v tatrach a jezdi denne stovky kilometru tak uvari haldex, vsichni manazeri kolem tebe maji tento pocit apod. nekde bude asi problem...
goes, je ta mam rad ale podla mna mas problem ty...
to vubec neres, vyznavat si lasku tu nemusime. Proste je zajimave, jake extremy se kolem tebe deji, tot vse. Proste Jezis taky menil vodu na vino a miliony lidi tomu veri. Proc ne, neni to nic osobniho proti tobe, jen proste sumarizuju to, cos tu v posledni dobe napsal.
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

DoubleSix píše:
merlin píše:tak takych poznam viac nez dost, vlastne vecsina uspresnych mladych managerov ktory si zarobili na lepsie auto takto jazdi. Oni uz nemaju potrebu auto ovladat im sluzi len na fetis ich postavenia.
Znám pár lidí, co nejsou ani manažeři a jezdí jako čuňata. Ale mám obavu, že oni by jezdili jako čuňata i v autě bez ESP.

U manažerů jde myslím o to, že tou vysokou rychlostí chtějí světu ukázat, že oni jsou ti vedoucí, ti úspěšní, ti něco lepšího. Nestačí jen mít velký barák, krásnou blondýnku, dovolené v karibiku, SUV v garáži. Oni musí i svojí jízdou deklarovat nadřazenost.
Naštěstí znám pár dobrých manažerů, kterým úspěch nezakalil mozek a chovají se stále stejně normálně jako před 20 lety, kdy byli řadovými zaměstnanci.
a co je to ten manager? od jakeho levelu prijmu, postaveni apod. je to uz manager a do jake miry je to napr. jen vedouci apod, ktery ma pod sebou par lidi? Partak ve fabrice je co? manager?
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

mno, taky bych nerad, abychom se tu zacali zabyvat souvislosti socialni situace lidi, jejich vozoveho parku a jejich zpusobu rizeni. jiste by to bylo zajimave, ale to je tak na hovinky.cz, ne sem.
DoubleSix píše:Ano, budou lidé, co na ESP spoléhají. Ale já si myslím, že jich bude méně. Skoro bych řekl, že drtivá většina řidičů ve věko 40+ na ESP nespoléhá.
o tech se tu bohuzel nebavime. ale znam i takove. jde o ty mladsi.

goes píše:takze znas lidi, co jsou vnitrne presvedceni o tom, ze kdyz maji ESP muzou najet do zatacky 200 a ono je z toho vytahne led-neled, rychlost-nerychost, zatacka-nezatacka?
tohle je extremni priklad, takove ne, ale znam temer takove. na mokru/kaluzich 200+ zatacka nezatacka, ESP to chyti.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
DoubleSix
Pan Řidič

Příspěvek od DoubleSix »

goes píše:a co je to ten manager? od jakeho levelu prijmu, postaveni apod. je to uz manager a do jake miry je to napr. jen vedouci apod, ktery ma pod sebou par lidi? Partak ve fabrice je co? manager?
Dnes žádný vedoucí už není, každý je skoro manager :D =)) Jen schválně někdy mrkni na vizitky, co tam mají lidé napsáno.
Někde jsem viděl "výkladový slovník", co ty honosné názvy funkcí (většinou končící slovem manager) ve skutečnosti opravdu znamenají.
DoubleSix
Pan Řidič

Příspěvek od DoubleSix »

mmira píše:mno, taky bych nerad, abychom se tu zacali zabyvat souvislosti socialni situace lidi, jejich vozoveho parku a jejich zpusobu rizeni. jiste by to bylo zajimave, ale to je tak na hovinky.cz, ne sem.
DoubleSix píše:Ano, budou lidé, co na ESP spoléhají. Ale já si myslím, že jich bude méně. Skoro bych řekl, že drtivá většina řidičů ve věko 40+ na ESP nespoléhá.
o tech se tu bohuzel nebavime. ale znam i takove. jde o ty mladsi.
Bavíme se snad o všech řidičích, nebo ne? Tys někde v prvním postu uváděl věkový limit? :-?
Většina řidičů na ESP nespoléhá, Ti, co ně něho spoléhají, jsou většinou "mladí dynamičtí"... Toť můj názor podložený znalostmi lidí z mého okolí. Jistě ho můžeš zpochybnit, ale mě je to jedno.
Odpovědět