BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
KoPP
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od KoPP »

PeTr7650 píše:
KoPP píše:fajn, tak ještě kde to koupím a kterej goes použije tu levou zadní aby to tam narval.
goes ti to tam nahodi na parkalu za firmou za hodinku :D .
pjanda píše:
KoPP píše: jinak bavoráci nende z toho krámu v mini udělat krám co je v S-ku? Koně chybijou, všechno na autě je cca 3x rychlejší než motor.

a vůbec aj tvrdší by to být mohlo... rozpočet na úpravy velmi omezen - to bych to raděj střelil a koupil něco jinýho.
Mate Cooper? Pak jste to vystihl presne, to auto je skvele, ale chybi mu asi tak 100 koni ;)

Urcite se pro to nabizeji minimalne kompresorove kity, tady mate treba elektricky http://www.superchargertuning.com/pages ... show/id/18 - moc verohodne to ale nevypada ;))

Jsem ochoten za podmínky sponzorského daru na ty krámy to nechat Radka na parkálu nahodit mi do auta :D - následně vytvořím recenzi o cca 7 slovech. Náhled: Stojí to za howno, neudělalo to nic
Slow and serious
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

mager píše:takze pan gott je autickar?
To nevím, ale kdysi si jako novou koupil šestku (snad 635 CSi) ve zlaté metalíze. Auto je stále na světě:
http://www.bmw6club.cz/?page=galerie&ca ... 6&foto=536
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

Arnie J píše:Když se tady strhla taková kritika na xDrive, jaký pohon byste zvolili pro dieselovou X1? (u benzínu možnost volby není) Jako zadohrab by to nemuselo být špatné, ale zase SUV, které zapadne i na parkovišti bych taky nechtěl...
nikdo na to nemá názor? :)
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

Arnie J píše:
Arnie J píše:Když se tady strhla taková kritika na xDrive, jaký pohon byste zvolili pro dieselovou X1? (u benzínu možnost volby není) Jako zadohrab by to nemuselo být špatné, ale zase SUV, které zapadne i na parkovišti bych taky nechtěl...
nikdo na to nemá názor? :)
ja hlavne nechapu proc kupovat X1, nemam proti tomu autu nic, ale nevim co to auto predstavuje, dyt to je kombinace nejhorsich vlastnosti vsech BMW co existuje.
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

a ještě je to auto nehorázně hnusný :D
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

to ja nevim, u nas u firmy parkuje jedno furt a nechapu k cemu to je. koza vysoka, prostoru sotva jako k jednicce apod. kura ja vim, ze X3 je proflaknuta, ale dava mi alespon nejaky smysl. X1 ne. Ale zase clovek co kupi alfu smysl taky nema.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

já tedy SUV nemusím z principu, ale pokud bych už musel, tak snad X5 FL, čím menší bratříček, tím méně smyslu v samotné existenci... no a obludnost šestéhoX už rači nebudu komentovat vůbec
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

goes píše:to ja nevim, u nas u firmy parkuje jedno furt a nechapu k cemu to je. koza vysoka, prostoru sotva jako k jednicce apod. kura ja vim, ze X3 je proflaknuta, ale dava mi alespon nejaky smysl. X1 ne. Ale zase clovek co kupi alfu smysl taky nema.
honíš si triko v terénim báwu, to je přece jasný :-bd :))
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

OOOO
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

goes píše:Ale zase clovek co kupi alfu smysl taky nema.
=))

Jinak větší než jednička by to mělo být, zvýšenou světlost to má, což mi z SUV vlastností stačí, naopak je to ještě dost malé na to, aby se neztrácel zbytečně výkon motoru. Na auto.cz to strašně chválili, ale to nemusí nic znamenat B-)
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Odpovědět