Přesto jsou psi, se kterými jsem nenašel odvahu změřit síly: První kavkazský ovčák, kterého jsem viděl, byl majorem sovětské armády, v Afghánistánu zničil 27 tanků (dnes se již používají batůžky s oddělitelnou magnetickou minou) a zakousl asi 90 pěšáků. Proti takovému psu nemá ozbrojený pěšák šanci. Takový pes totiž neskáče ale útočí jako žralok, tlamou dopředu. Při svých cca 80 – 90 kilogramech povalí každého člověka a ještě během pádu mu buď vytrhne vnitřnosti nebo ukousne hlavu jedním hryznutím. Obvykle mu stačí 1,2 sekundy na dva lidi. Podobná plemena jsou jihoruský pastevecký pes,karelský medvědí pes, Turkmenská alabaja apod.
VZKAZY
Re: VZKAZY
branit se tem tvym obludam bych se fakt nechtel. na mensi psy existuji ruzne triky, ale doufam, ze nebudu mit moznost si je vyzkouset.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Zakousnout se do stromu a delat suchou vetev Marku vasim hlidacum zdrhnes? SAO nejsou sprinteri, ale nemas sanci. Podle me utikat nema cenu. Nejlepsi je vysplhat na strom, ale hledej ho na poli ze Mozna zalehnout, ale to nevim teda
Edit: Kavkazak je pekny, ale nemel bych na jeho vychovu. Uz i nas stredoasiat je posledni, priste nebude
Edit: Kavkazak je pekny, ale nemel bych na jeho vychovu. Uz i nas stredoasiat je posledni, priste nebude
Mirek
Míro, odkud jsi to zkopíroval
To je jak z nějaké růžové brožury.
Jinak při napadení jedním psem, se s ním dá ještě jakžtakž domluvit, pokud útočí dva, pak je asi ámen.
To je jak z nějaké růžové brožury.
Jinak při napadení jedním psem, se s ním dá ještě jakžtakž domluvit, pokud útočí dva, pak je asi ámen.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
mmira píše:branit se tem tvym obludam bych se fakt nechtel. na mensi psy existuji ruzne triky, ale doufam, ze nebudu mit moznost si je vyzkouset.
Přesto jsou psi, se kterými jsem nenašel odvahu změřit síly: První kavkazský ovčák, kterého jsem viděl, byl majorem sovětské armády, v Afghánistánu zničil 27 tanků (dnes se již používají batůžky s oddělitelnou magnetickou minou) a zakousl asi 90 pěšáků. Proti takovému psu nemá ozbrojený pěšák šanci. Takový pes totiž neskáče ale útočí jako žralok, tlamou dopředu. Při svých cca 80 – 90 kilogramech povalí každého člověka a ještě během pádu mu buď vytrhne vnitřnosti nebo ukousne hlavu jedním hryznutím. Obvykle mu stačí 1,2 sekundy na dva lidi. Podobná plemena jsou jihoruský pastevecký pes,karelský medvědí pes, Turkmenská alabaja apod.
Kurvadrat, co to je? kde jsi to vzal?
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
z webu prece a co je na webu, to je pravda
ne, vazne. probiral jsem to s jednim kapitanem od vysadkaru a ten tvrdil, ze proti vycvicenemu velkemu psu nemas bez specialniho vycviku s holyma rukama sanci.
ne, vazne. probiral jsem to s jednim kapitanem od vysadkaru a ten tvrdil, ze proti vycvicenemu velkemu psu nemas bez specialniho vycviku s holyma rukama sanci.
Autoforum.cz
Holýma rukama ne, ale můžeš ho taky pokousat
Zrovna ten kavkazský ovčák vypadá jako gaučák
@fousatému silničními cyklistovi ve sjezdu z lysé po asfaltce na zimném: v tvým věku už by ses mohl chovat aspoň trošku ohleduplně a ne jako ZYKLOPYČA!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Omlouvám se modré hranaté obytné Toyotě Landcruiser s ostravskými značkami za neúmyslné omezení při nájezdu na dálnici u ŽIliny. Neviděl jsem přes její obyt.nástavbu, že v levém je předjížděna Passatem kombi.