VZKAZY

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: VZKAZY

Příspěvek od pavproch »

řidičBOB píše:Koukám na to po 151. a furt jsem pod stolem. Tohle je snad nejlepší věc, co kdy v ČSSR/CZ/SK vznikla!
napostý souhlas... fčíl sem dočuměl reprízu, tady asitak jen druhou polovinu... taky asi po stopadesáté.. akurváth ňa dycky při sledování chytne melancholie, že bych chtěl taky být jezedákem a žít jednoduchý, hlavně BEZstresový život na ...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

pp: jako kvéra na čokla až v krajním případě - radši bych sebou vozil kasr v kombinaci s teleskopem (kdyby jsi ho přeci jen nakrk :) ). Každopádně, i když za to čokl nemůže tak ho poškádlit a proškolit do budoucna, když už mu páníček nedá vychování. Jak mám ty psiska relativně rád, tak tohle mě taky pěkně sejří...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

pavproch píše:volně pobíhající hyena po lese, já fučel do kopca, psisko po ńa vyjelo, taxem sa po ńom ohnal klockem. a už sem byl za vyvrhela... neb pro pejskaře je jeho hyena nad lidmi ...

Dobře s udělal :D ale měl jsi majznout majitele, když pustí čokla, co vyjíždí po lidech.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ten kvér je nadsázka, bude to kasr na medvědy
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

přesně tak - pes za nic nemůže. Na vině je vždy majitel...ať už zanedbá výchovu psa nebo svojí.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

dodnes mi jde mraz po zadech, kdyz si vzpomenu na dobrmana, ktery se po me vrhnul pri behu v lese. nastesti byl pobliz vhodny strom, tak jsem mu tam utek. panicek prisel po 3 minutach a pry nebojte se, on si jen chce hrat. psisko penu u huby, chlap ho musel prethanout remenem aby ho vubec poslechl...
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

řemenem by si zasloužil majitel...a ještě jeden kopanec mezi nohy nebo do hlavy - to podle toho, čím myslí.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Míra: Třeba by s tou nohou neběžel daleko :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

kdyby jen s nohou. jak jsem mel pozdeji moznost se o tom psu dozvedet krapet vice, tak byl vyrazen ze sluzebniho vycviku kvuli tomu, ze figurantum zasadne sel po krku. taky pozdeji povedl nejakou spatnost a ten clovek se ho zbavil. nevim jak, ale tusim, ze na canisterapii to nebylo.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Pěkně...
Dá se vůbec na čokla nějak účinně použít bojové umění? Pokud se nestihne zdrhnout, tak na lehkého dobrmana by fungovalo asi jedině obětovat zákus do ruky a přidusit ho.
U těžkého psa už jde o holý život a tam bych radil zdrhat za každou cenu, možná ještě lehnout obličejem k zemi a chránit krk s hlavou.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Odpovědět