Lyžárna
Re: Lyžárna
Dobrá zpráva: namontováno.
Blbá zpráva: moje lyžáky do teho nendou (quli prohnuté podrážce), naštěstí juniorovo škarpy ruš nejsou (deklarované) 44 ani omylem (stěží 43).... takže junior, až donde z emeriky, si bude muset kupiť nové.... stejně by mu byly malé...
Blbá zpráva: moje lyžáky do teho nendou (quli prohnuté podrážce), naštěstí juniorovo škarpy ruš nejsou (deklarované) 44 ani omylem (stěží 43).... takže junior, až donde z emeriky, si bude muset kupiť nové.... stejně by mu byly malé...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
myslím, že začínám chápat co je obsahem maniodepresivní poruchy....pavproch před chvílú na OF.cz píše:notywoe... ]
dlouhodobá předpopiča dnes vydaná chmu: do poloviny ledence ani vložka a furt nad nulou :vomitting smiley:
EDIT: možná je (pro společnost) vlastně dobře, že ten zbroják ešče nemám....
A to nejsi majitelem vleků
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Pavproch: někde jsem psal, že žádná zima nebude a ono to tak kua fakt vypadá (a tys mi nevjeřyl)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Bléééééééééé, nemáte někdo kus špagátu a nějakou větev?
Koupi špagátu velmi doporučuji. Katschberg, Tschaneck 2030 mnm, pohled na Aineck 2220 mnm. I nahoře pouze umělý sníh na vybraných sjezdovkách.
To je relativni. Vcera sem nekde cetl clanek jak ve Svedsku uz nevedeli kam ty uprchliky davat, tak je soupli nekam k polarnimu kruhu do zimniho strediska a jsou z tej zimy a snehu uplne spatni a chteli by zpatky pod palmy
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/