Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Hlásit se to musí: velmi aktivní PČR v Passatu R32, RZ 3P0-1652, měří v posledních dnech v centru Plzně. Barva je podle seznamu zde černá, ale podle mě tmavě mordá
Když to vemu jen u nás tak DI UH má 1starou fábii s AD9, 1passat B7 a 1LTI MDC- ti prý novou OCT3 nedostanou protože mají ten passat.řidičBOB píše:Uvidíme, jak to ve skutečnosti bude. Ale obecně je techniky málo...
DI zlín má 1 starou fábku s AD9 a 1LTI MDC…(dostanou 1 OCT3). DI Kroměříž má taky 1starou fabku s ramerem a 1LTI MDC…(dostanou 1 OCT3). Krajská ZL má jednu B7 passata.
Takže té techniky mají opravdu málo když si vezmeš kolik toho pokrývají...
Mělo by to být tak že každý DI by měl mít aspoň jedno auto s R10...protože nekde mají ještě opravdu hodně staré R7....
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
např. tady u nás v Rožnově ještě asi před dvěma rokama jezdila dokonce modrá krátká Feličita s bradavicou (asi onen zmiňovaný AD7)... ale už je asi v pánu, bo jak píšu, nejmíň dva roky sem ji už neviděl...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ve feldě spíš stařičký ramer7ccd
Tam u tebe taky DI nemá nic s ramerem...tak asi bude nová OCT3
Tam u tebe taky DI nemá nic s ramerem...tak asi bude nová OCT3
Vis presnejsi rozdeleni Octavek? By se mohlo pridat do zoznamu mericich aut v ČR
Mirek
Ber to tak, ze aut bude 50+35 na 76 okresu. Bez velkyho premysleni je pridel jedno auto na okres temer jisty. Praha sezobne vic, Brno mozna taky.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
ta naše čebrená octa 3Z6 4963 sem dojíždí ze Vsetína? Já myslel, že je místní....VS* píše: Tam u tebe taky DI nemá nic s ramerem...tak asi bude nová OCT3
Rožnov snad má vlastní dopravní oddělení PČR ? Já vím že vsetín má červenou OCT1 s ramerem
..ale RZ nevim...to jsem nikdy nesledoval ale určitě dojíždí ze vsetína k vám...
..ale RZ nevim...to jsem nikdy nesledoval ale určitě dojíždí ze vsetína k vám...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
corsaczek: tmavě modrá byla na R36 pouze Biscay Blue a to Pčková zcela jistě není!
francis: budou se přidávat do seznamu postupně - otázkou je, zda udělat spec sekci, jako na Supy/R36/B7 nebo je zahrnout do té poslední - civilní vozy.
DO Rudná také fort jezdí s R36tkou:
francis: budou se přidávat do seznamu postupně - otázkou je, zda udělat spec sekci, jako na Supy/R36/B7 nebo je zahrnout do té poslední - civilní vozy.
DO Rudná také fort jezdí s R36tkou:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
@VS: dík za osvětu