WAZE
Moderátor: řidičBOB
Re: WAZE
Tak my zastaralejší zůstaneme u navigování z oznamovacího centra
btw. takhle už vypadá Praha se zakreslenou max. rychlostí, některá města a hlavní tahy už jsou taky poměrně slušně zakreslené, jsem zvědavej, jak to zakomponují do aplikace..
/bohužel je demotivující uzamčení silnic II. třídy a výše/
btw. takhle už vypadá Praha se zakreslenou max. rychlostí, některá města a hlavní tahy už jsou taky poměrně slušně zakreslené, jsem zvědavej, jak to zakomponují do aplikace..
/bohužel je demotivující uzamčení silnic II. třídy a výše/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hoši v tom mají někde bordel... Vracel jsem se z D a po překročení do CZ, mělo Waze ještě dlouho, u benzínek, nastaveno D prostředí...proběhl asi 3x restart aplikace, 1x restart celého tlf a xkrát restart připojení. Ještě u Loun to bylo v D módu:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Prebehol dnes (abo cez vikend) nejaky update vo wazi?
Bo ako dnes z prace bola v Ba zase zabavica...ale ta pani sa dnes fakt hecla, naucila ma fakt jednu uzitocnu skratku
Klasicka cesta bola vypocitana na 30 minut, jej skratka bola na 19 a po 16 som bol doma
Bo ako dnes z prace bola v Ba zase zabavica...ale ta pani sa dnes fakt hecla, naucila ma fakt jednu uzitocnu skratku
Klasicka cesta bola vypocitana na 30 minut, jej skratka bola na 19 a po 16 som bol doma
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nemám pocit...pořídil jsem si už i Android, ale nic jsem nepozoroval. Třeba měla jenom světlou chvilku
Beta verze také není ještě k dispozici.
Beta verze také není ještě k dispozici.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
rB: Pouzivam waze kazdy den cestou do/z prace a toto bolo prvykrat co waze pouzil zvolenu trasu, trasu ktora bola z 90% ciest ktore nikdy nenavrhol a neskombinoval, ja mu ju asi len raz ukazal (okrem skratky medzi domami o ktorej som fakt netusil), ale hlavne som furt isiel, inokedy by ma postavil nasurovo hlavnou cestou do kolony a nacitaval extra minuty
Mozno zhoda nahod...uvidime, do vianoc to bude uz len horsie na cestach, tak sa moze ukazat
Mozno zhoda nahod...uvidime, do vianoc to bude uz len horsie na cestach, tak sa moze ukazat
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Chvíli jsme teď používali Waze na Floridě a tam je řádově víc uživatelů (nebo jsou zodpovědnější:-). Zatímco tady dostanu za nahlášené auto tak jedno/dvě poděkování, tam to bylo většinou 20+ (i když v Praze to možná bude lepší).
Zkuste nahlásit policejní hlídku.
Mi to ještě 12.15 šlo.
13.12 už jsem ji nebyl schopen nahlásit ačkoli jsem to i 3x opakoval.
A měl jsem jak data tak gps signál. ..
Jaké máte zkušenosti vy?
elxel: Také mi nikdy nepřišly více než dvě poděkování ač jsem první hlásil kolonu na D1 kde stály posléze tisíce aut. To zřejmě souvisí s mentalitou. V CZ Tě nikdo nepochválí ale na pomluvy jsou Češi mistři světa.
Mi to ještě 12.15 šlo.
13.12 už jsem ji nebyl schopen nahlásit ačkoli jsem to i 3x opakoval.
A měl jsem jak data tak gps signál. ..
Jaké máte zkušenosti vy?
elxel: Také mi nikdy nepřišly více než dvě poděkování ač jsem první hlásil kolonu na D1 kde stály posléze tisíce aut. To zřejmě souvisí s mentalitou. V CZ Tě nikdo nepochválí ale na pomluvy jsou Češi mistři světa.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)