Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Re: Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Hlasuju pro test Logana
Nicméně se mi povedlo i na základě testu P. Jandy dokopat kolegu k objednávce Astry OPC. Dodací lhůta ovšem 4-5/2016...
Nicméně se mi povedlo i na základě testu P. Jandy dokopat kolegu k objednávce Astry OPC. Dodací lhůta ovšem 4-5/2016...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Obávám se, že by to mohla být "jen" ta RS3...
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
panove, kdybyste jen tusili....
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Mňa by zas najviac potešil nový článok o Rapide TSI (dlhodobý test), ktorý sa niekde aj spomenul pred pár mesiacmi, ak ma pamäť neklame. Dočkáme sa nejakého článku o ňom tento rok alebo aspoň na začiatku 2016?
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
Me by potesilo pridavat do onboardu z testu footcam, viz dnesni clanek o Best Motoring
Mirek
No a ty nesmis ani naznacovat..?mmira píše:panove, kdybyste jen tusili....
Jinak vzhledem k poctu prispevku od p. Jandy, ktere se tu (ne)objevuji asi nikomu z pravidelnych ctenaru neuniklo, ze p. Janda ma zrejme jine radosti / starosti
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
no jak bych to rekl - podarilo se nam letos razantne zvysit cisla, ktera jsou v tomto byznysu dulezita. tim jsme se dostali do pozice, kde slapeme na paty, popr rovnou na kuri oko nejvetsimu z konkurentu. reakce na to jsou ponekud "prekvapive", i kdyz mozna v ramci ceskeho prostredi standardni. PJ se tak musi soustredit udrzeni trendu a jeho obhajobu pred partnery. k tomu ma dalsi povinnosti.
na Vanoce se samozrejme necho chysta, nechte se prekvapit.
co se Rapidu tyce, o tom neni co psat. jezdi, lije se do nej benzin a olej, meni se gumy a brzdove desticky. nic vic. nuda.
francis: az budeme mit rozpocet jak Best Motoring a nebudeme delat nic jineho, tak mozna dojde i na footcam.
na Vanoce se samozrejme necho chysta, nechte se prekvapit.
co se Rapidu tyce, o tom neni co psat. jezdi, lije se do nej benzin a olej, meni se gumy a brzdove desticky. nic vic. nuda.
francis: az budeme mit rozpocet jak Best Motoring a nebudeme delat nic jineho, tak mozna dojde i na footcam.
Autoforum.cz
kura, já sa tak těším na vánoce....
z hlediska prodejnosti je dobře, že čísla sledovanosti rostou, votom žádná, ale..... esli ta čísla nejsou na úkor odbornosti/fundovanosti a (svým způsobem i) zajímavosti pro "náročné řidiče a majitele aut" .... zkuste se se nad tím zamyslet, esli vám ta čísla za to stojí.... dybych já byl mmira, zamýšlel bych se velmi....
z hlediska prodejnosti je dobře, že čísla sledovanosti rostou, votom žádná, ale..... esli ta čísla nejsou na úkor odbornosti/fundovanosti a (svým způsobem i) zajímavosti pro "náročné řidiče a majitele aut" .... zkuste se se nad tím zamyslet, esli vám ta čísla za to stojí.... dybych já byl mmira, zamýšlel bych se velmi....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ono je jednoduchy kritizovat bmw a porsche ze opustili tradicni hodnoty, tezsi uz je nehonit se pomoci bulvarnich kecu za cisly sledovanosti s vymluvou, ze trh si to zadapavproch píše:kura, já sa tak těším na vánoce....
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
bond: no ty aby sis nerypnul
PP: proberem to osobne
PP: proberem to osobne
Autoforum.cz