Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Re: Co chystáme na Autoforum.cz
Ja som sa subjektivne testy, len si clovek musi vybrat "testera" ktory ma podobny cit pre auta ako ja. Clovek si aj tak kupuje auto podla subjektivnych pocitov a nie tabuliek.
Nakoniec aj manzelku si clovek nevybera podla toho ako vari a perie, ale ci je mu pocitovo "kompatibilna"
Nakoniec aj manzelku si clovek nevybera podla toho ako vari a perie, ale ci je mu pocitovo "kompatibilna"
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
merlin: to neni o objketivite, to je o tom, co chces slyset. Pokud budes milovnik fordu (napriklad) a redaktor objektivne zjisti o tom aute nejaka negativa, nebude pro tebe objektivni, ale zaujaty. budes cist toho, co ti pujde na ruku. Objektivni je jen to, co jde zmerit a srovnat a to jeste pokud mozno za stejnych pomdminek, pak uz je to jen to, ze "chci slyset to" a hledas to.
goes, tak napriklad s tym hlukom. Mne vadi hlavne hluk od kolies a vyfuku ale napriklad motor mi moze hucat a nevadi mi ani hluk vietora okolo okna... ako to zmeras? A takto by sa dalo pokracovat.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
nesly by z obrazku na HP odstranit ty sipky do stran, dost casto byva system, ze sipky se ztrati pokud se kurzorem sjede pryc. ted je to tam furt a obcas to zasahuje do snimku a dost casto pak neni videt profil vozu bo auto zasahuje az ke krajum snimku.
merlin: Trpezlivost je nevyhnutnou vlastnostou genia
Test Saabu bude, ale prednost dostanou novinky - ted mame novy Focus, ve fronte je nova Astra. Saab by mel byt pristi tyden.
goes: Technicky ano, uzivatelsky se mi prilis nechce. Chapu, ze se obcas muze stat, ze to neco prekryje, ale je to docela decentni a nemelo by to prilis vadit. Zobrazovani navigace jen pri najeti mysi uz se prilis blizi lightboxu, kteremu jsem se chtel vyhnout. Jedinou cestou by byla moznost alternativniho zobrazovani obrazku take v lightboxu (dle volby uzivatele), o ktere jsme uvazovali uz drive, ale zatim se to realizaci nepriblizilo.
Test Saabu bude, ale prednost dostanou novinky - ted mame novy Focus, ve fronte je nova Astra. Saab by mel byt pristi tyden.
goes: Technicky ano, uzivatelsky se mi prilis nechce. Chapu, ze se obcas muze stat, ze to neco prekryje, ale je to docela decentni a nemelo by to prilis vadit. Zobrazovani navigace jen pri najeti mysi uz se prilis blizi lightboxu, kteremu jsem se chtel vyhnout. Jedinou cestou by byla moznost alternativniho zobrazovani obrazku take v lightboxu (dle volby uzivatele), o ktere jsme uvazovali uz drive, ale zatim se to realizaci nepriblizilo.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Na test SAABu som rozhodne zvedavý aj ja...
V akej konfigurácii bude/bol testovaný?
V akej konfigurácii bude/bol testovaný?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Snowman000: Nic jineho nez 2,0T XWD jsem testovat nechtel, dieselum se snazim spie vyhybat a 2,8T byl prilis "americky". Takze tento model, vybava "all inclusive"
Skanz3n
Skanz3n
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ďakujem, to preto ste ho navrhli ako kandidáta Tak som zvedavý na výsledok, je to asi jediná zmysluplná kombinácia...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Urcite, nenavrhoval bych neco, s cim nemam zkusenost
Testovany kousek byl navic zocelen polskymi silnicemi
Testovany kousek byl navic zocelen polskymi silnicemi
Skanz3n
Skanz3n