Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
.Z3
Pan Řidič

Re: Onboard videa

Příspěvek od .Z3 »

Tak pokud to bylo k mému příspěvku, tak mi prosím vysvětli co jsem porušil, když tady jedu po hlavní 80 km/h na F-M a zprava mi tam místo té stříbrné Fábie najede do křižovatky kamion a já musím zastavit, abych do něj nenarazil. Mimochodem, obec začíná asi o 700m dále. Kvůli takovým řidičům pořizuju kameru i do víkendovky.
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

To myslím nebylo na tebe, když tam jedeš 80, jsi už docela raritka, většinou se tam táhneme 50-60, nevím teda proč.
Nicméně zrovna na téhle křižovatce to zas tak neprožívám, protože vyjet z ní bez omezení, je ve špičku nemožné.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
.Z3
Pan Řidič

Příspěvek od .Z3 »

OK, přes týden ve špičce je to tam běžně jak píšeš, jede se pomaleji a ještě tě občas zpomalí auto které najede z vedlejší. Ale donutit někoho na hlavní zastavit je už trošku extrém a dotyčný to dobře věděl, jinak by se tak netlemil.
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Komentoval jsem video.
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

GeneHawkins píše:No, já bych se tam nařadil taky. Já myslím, že nic neporušil. Na rozdíl od tebe teda...
Co jsem podle Vás porušil? Jel jsem si ve svém pruhu, kde mi měl dát přednost. Jel jsem 90km/h, protože kvůli financím nechci riskovat pokutu. To, že mi to tam mrskne z připojovacího pruhu a tím ohrozí mně a dalších pár vozidel za mnou není má vina.

Co se týká klaksonu, tak jsem jej použil k odvrácení potencionálního nebezpečí. Vřítil se mi do cesty a byla šance, že bych to neubrzdil. Klaksonem jsem mu dal najevo, čeho se dopustil a že má uhnout z cesty, protože do protisměru jely auta a kdybych to neubrzdil, tak skončím v něm.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

řidič Passatu byl krapet odvážný...a řidič kamionu neuhnul ani o milimetr 8-x
No pain, no gain.
Vespa time \m/
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

řidičBOB píše:řidič kamionu neuhnul ani o milimetr
kdoví co tam dělal za důležitější činnosti, král silnice
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Arkis píše:
GeneHawkins píše:No, já bych se tam nařadil taky. Já myslím, že nic neporušil. Na rozdíl od tebe teda...
Co jsem podle Vás porušil? Jel jsem si ve svém pruhu, kde mi měl dát přednost. Jel jsem 90km/h, protože kvůli financím nechci riskovat pokutu. To, že mi to tam mrskne z připojovacího pruhu a tím ohrozí mně a dalších pár vozidel za mnou není má vina.

Co se týká klaksonu, tak jsem jej použil k odvrácení potencionálního nebezpečí. Vřítil se mi do cesty a byla šance, že bych to neubrzdil. Klaksonem jsem mu dal najevo, čeho se dopustil a že má uhnout z cesty, protože do protisměru jely auta a kdybych to neubrzdil, tak skončím v něm.
Kecy prdy beďary. Neměl ti dát přednost. Nesměl tě jen ohrozit, což si nemyslím, že udělal. Viděls je z dálky, cos myslel, že to narvou do svodidla? A o tom klaksonu si myslím svý...
Víš co, já bych mu třeba taky nadal do kokotů, že by mohl aspoň jet, ale takové situace jsou na denním pořádku, a tím, že je budeš zbytečně hrotit, bezpečněji jezdit nebudeš...
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Takže řidič v připojovacím pruhu dle tebe nemá dávat přednost těm, kteří jedou v průběžném? Blbost.
Nečekám, že to narvou do svodidla, ale snad i jejich auto umí zastavit. Je běžné, že v připojovacím pruhu zastavuji, protože v průběžném pruhu je prostě moc velký provoz.
Ohrozil mě právě tím, že na 40m mi to tam střihl přímo přede mě a ani neakceleroval. Kdyby počkal dalších 5 sekund, než bych já a pár aut za mnou projelo, tak se mohl připojit libovolnou rychlostí, protože za námi nic v dohledu nejelo.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

§12 odst. (7) Je-li pro zařazování do průběžného jízdního pruhu zřízen připojovací pruh, je řidič povinen před zařazením do průběžného pruhu užít připojovacího pruhu. Při zařazování z připojovacího pruhu do průběžného pruhu řidič nesmí ohrozit řidiče jedoucí v průběžném pruhu. Není-li připojovací pruh zřízen, je řidič povinen dát přednost v jízdě vozidlům jedoucím v průběžném pruhu.

Velmi často tam ale bývá dopravní značka P4.

Nicméně argument typu "viděls je z dálky a co sis myslel" jsou hodné tak akorát GH. Myslel si velmi pravděpodobně to, že neohrozí vozidla jedoucí v průběžném pruhu tak, jak je na videu vidět. Troubení je tak to jedíné, co má dnes cenu dělat. A stejně je pak za agresivního piráta.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět