Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
No, ono to vždy záleží na postavení toho auta... Problémem v CZ je i fakt, že ramer nemá moc silné záření a rozptyl...
To taková Multa - to je jiné kafe:
To taková Multa - to je jiné kafe:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vylezlo to žluté kulaté a taky hoši s laserem! Ulice Na radosi směrem na Plzeňskou - měřil se protisměr - 30 kmh na nechráněném přejezdu...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dnes ráno u Dasného na I/20 nejdřív pachová oktávka a dvě auta za ní bradavičnatá oktávka v barvách, po dlouhé době na téhle trase, dlouho jsem jí nepotkal
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
dneska asi 850 km po CZ a jediná hlídka
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
já na cca 400km ani ň
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dnes ráno - MP Koleč laserovala skrze čelní sklo jejich povozu:
Dopoledne obec Obrubce: Po obědě obec Sukorady:
Dopoledne obec Obrubce: Po obědě obec Sukorady:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Melinna tak co jak to dopadlo s tím radarem, teda antiradarem funguje nebo ne? teda pokud ho vůbec máš
Jak chtějí nadevší pochybnost prokázat, že naměřili rychlost za těchto podmínek?řidičBOB píše:Vylezlo to žluté kulaté a taky hoši s laserem! Ulice Na radosi směrem na Plzeňskou - měřil se protisměr - 30 kmh na nechráněném přejezdu...
Mají vzdálenost na displeyi od auta, které naměřili (i tam je určitě nějaká odchylka a přesně 50 m bude tak tisícina z těch případů, když to měří na desetiny m tušim), ale vzdálenost od přejezdu už ne, takže měření na 50 m padá. Takže měří jen na tom přejezdu? Dokáže ten laser tak rychle naměřit to auto, aby úseková rychlost na krátkym úseku (pokládaná jako okamžitá) byla jen v rozsahu přejezdu? A odkud kam je vůbec definice přejezdu? Od značky po směru ke značce v protisměru? To mi přijde z jedný fotky jako extra neprůkazný a ještě k tomu foto neobsahuje údaj o tom, za jak dlouho byl dotyčnej naměřen (jel určitou rychlostí a z času už se dá v pohodě určit vzdálenost). I kdyby věděli, že ho změřili třeba na 5 m, nevědí jak širokej je ten přejezd.Ve vzdálenosti 50 m před železničním přejezdem a při jeho přejíždění smí řidič jet rychlostí nejvýše 30 km.h-1. Svítí-li přerušované bílé světlo signálu přejezdového zabezpečovacího zařízení, smí 50 m před železničním přejezdem a při jeho přejíždění jet rychlostí nejvýše 50 km.h-1.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ubíráš se správným směrem...finta je ale trochu někde jinde...ale jenom trochu.
Nicméně - tohle měření by neprošlo
Nicméně - tohle měření by neprošlo
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak povídej, třeba máme na mysli to stejný, jenom to neumim stručně a jasně vysvětlit.
Jinak dnes klasická Průmyslová - Barvy a laky + ještě klasičtější Türkova - PČR s laserem u Mercedesu.
Jinak dnes klasická Průmyslová - Barvy a laky + ještě klasičtější Türkova - PČR s laserem u Mercedesu.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)