BMW Divize
Re: BMW Divize
m4Zlik má ještě původní.... po příští sezoně
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Niekto sa s nou slusne vyhral
http://auto.bazos.cz/inzerat/54931451/P ... w-130i.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/54931451/P ... w-130i.php
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
jako s tim stříkánim blatníku?
Palivovy filter som neriesil, ani nie je preco, v dife bol meneny olej ked sa daval LSD, v prevodovke tesne po nom(cca 75k km) oboje Castrol. Do prevodovky by som ale skusil iny, mozno aj toho millersa, aj ked tomu zazraku nejako neverim.Jedi píše:Nazdar. Chcem sa spytat na vase skusenosti s vymenou casti / naplni, ktore u BMW oznacuju ako Lifetime. Mam 130i E87 manual 2006 (preFL). Ako casto menite olej v prevodovke, olej v diferenciale a palivovy filter? Pocul som, ze je k nemu tazky pristup. Dakujem.
jo paliv.filtr sem opoměl - vyměněn (preventivně) při servisu 150tis km
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch píše:acer.t píše:pavproch píše:
v březnu bych si snad mohl sjet s ///M2
Dneska jsem se taky potkal s p.Michalusem, nezávazně jsem se taky přihlásil jako zájemce o testík (podmínkou je ale jezdící demo, což ještě není na 100%) tak prý mi to máš předat, ať se nemusíš táhnout na vrácení do OV
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
-
- Pan Řidič
Já chci taky! Platí se něco?
Mas tiez 130i? Na zahranicnych forach vela ludi doporucovalo vymenu palivoveho filtra, lenze u niektorych modelov je problem s pristupom k nemu - vymena je dlha a zlozita. Musim niekde najst, ako to je u E87.eMJe píše:Palivovy filter som neriesil, ani nie je preco, v dife bol meneny olej ked sa daval LSD, v prevodovke tesne po nom(cca 75k km) oboje Castrol. Do prevodovky by som ale skusil iny, mozno aj toho millersa, aj ked tomu zazraku nejako neverim.Jedi píše:Nazdar. Chcem sa spytat na vase skusenosti s vymenou casti / naplni, ktore u BMW oznacuju ako Lifetime. Mam 130i E87 manual 2006 (preFL). Ako casto menite olej v prevodovke, olej v diferenciale a palivovy filter? Pocul som, ze je k nemu tazky pristup. Dakujem.
Aky LSD si dal? Quaife ci Drexler? Tiez som o tom rozmyslal.