Hothatch

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
x2005
Letec

Re: Hothatch

Příspěvek od x2005 »

Pokud ti nevadí cenovka 1,25 mio "za Golfa", tak Rko je fajn volba.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak nemusí se člověk tolik rozvášnit :-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Kajak
Autoškolák

Příspěvek od Kajak »

Tak vyber je na konci. Nakonec jsem vybral Golf R v manualu, modra Lapiz. Mam rovnou objednany chip od ABT, tak tu m135i snad pojedu. A jeste dost usetrim :) Dodavka bude na zacatku brezna. Uz se nemuzu dockat.
Raďas
Autoškolák

Příspěvek od Raďas »

Tak to bude poradna strela, snad ne uplne sterilni..., ale v manualu urcite nebude - gratulace k vyberu.
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

To bych si nechal libit :-bd
Mirek
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

taky bych se asi nechla ukecat.... ať slouží
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

:-bd :-bd :-bd
good choice!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
matar
Autoškolák

Příspěvek od matar »

Koukám, že po republice bude jezdit samý modrý golf R. Vybíral jsem podle podobného zadání, ale s menším budgetem a i u mě vyhrál golf. Budu čekat do konce března a nemůžu se dočkat, až se projedu.

U sebe jsem nakonec vybral pohodlí, proto jsem zvolil DSG. Původně jsem o něm nechtěl slyšet, ale pak jsem se svezl a byl hodně nahlodaný. A teď, když je akce na DSG, tak bylo rozhodnuto. V manuálním režimu mi to připadá fajn i pro zábavné svezení a v koloně je to klídeček.

Ale chipu bych se bál. ABT sice dává záruku, ale nechá si za to hooodněěěě zaplatit. A u std. chipů zatím nikdo neumí vrátit auto do původní podoby, aby v servisu, potažmo ve VW nic nepoznali. Objednal jsem záruku pět let, tak dokud to nebude někdo umět zamaskovat, nechávám tovární nastvaní.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

R je fakt jediná vhodná volba. Psal jsem to v jiném vlákně - včera jsem jezdil s G7 GTI Performance DSG a v tomhle počasí to auto vůbec nemá trakci, když to chce člověk někam odšťouchnout :-( To je ale jediná výtka vůči tomu autu.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Lukasp
Autoškolák

Hot hatch!

Příspěvek od Lukasp »

Zdravím,

V diskuzi ohledně motoru do B8 jste mě přesvědčili, že ani jeden motor za to nestojí a že si mám koupit Golfa Rko :D Chtěl bych všem poděkovat za rady a po 14 dnech usilovného přemýšlení jsem se rozhodl, že odložím koupě rozumného vozu na dobu, až ho budu nutně potřebovat a koupím nějakou tu malou střelu.

V hledáčku mám v tuto chvíli BMW m135i, MB A AMG, GOLF R popřípadě počkat na Focus RS. Pokud by se jednalo o BMW nebo MB, přemýšlel bych o koupě nového vozu (máme u obou značek dobré konexe a auta se mi více vyplatí nová, než předváděcí popřípadě roční), pokud se jedná o golfa, sáhl bych po předváděčce, kterých sem pár i v ČR našel vybavených podle mých představ, avšak rozdíl v ceně oproti BMW a MB by byl cca 180 tis. Kč v obdobné výbavě. Focus RS by byl asi také objednaný jako nový.

BMW bych vzal 100% v zadohrabu a společně s šestiválcem mě to nejvíce láka a je to důvod, proč je toto auto pro mě zatím volba č. 1 (vím, že budu lynčován, ale asi bych šel do automatu, auto chci na každodenní ježdění, takže asi upřednostním pohodlnost před zábavou s manuálem)
MB mě neláká ani tak vzhledem, jako spíš výkonem a vlastnostma.
GOLF R se mi z těchto aut líbí nejvíce designově a cena je velice příznivá, určitě v DSG.
Focus Rs mě zaujal drift modem a obecně pohonem a motorem, avšak ten interiér je katastrofa.

Rád bych se zeptal na Vaše názory na tyto auta, které byste vzali, proč a případné zkušenosti se vším možným. Měl jsem možnost se povozit jen s 135i (avšak xdrive) a v týdnu bych se snad ještě mel dostat ke golfu R.

Jinak s auty nemám v úmyslu jezdit okruh, spíš nějaké okresky, Alpy apod. Bude to mé jediné auto.

Díky moc za jakejkoliv názor!
Odpovědět