Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
o tomhle (protože tam mám několik podobných videí) jsem na na YT dozvěděl, že neohleduplný kokot je řidič vozidla, který je neumí zpomalit a pustit řidiče z připojováku, aby nemuseli zastavit....
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
sousedka takle neska zkrátila sou fóbiju asi o metr (zepředu), dyž jednomu takovému se taky nechtělo zastavit a "vletěl" ji tam.... s podomácku udělaným traktorem+vlekem na silnici III.tř., bez RZ, bez POV, bez osvětlení, bez označení oje vyčnívající více než metr přes obrys.... sice sousedka nedobrzdila, ale věřím, je ji její právník z toho vyseká
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Když je za mnou kilometrová kolona, tak zpomalím a probliknu (viz. například https://youtu.be/F6F8bx1JRe0?t=1m8s . Tam jsem bral ohled na to, že to byl autobus a že byl dobře rozjetý. Zpomalili jsme tak na 75km/hod.). No že za mnou jedou 2 auta a ten debílek si nemůže počkat, to už je úplně jiná situace .
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já jsem toho názoru, že přednost je jasně daná dopravním značením a ohleduplnost si nelze vynucovat...prostěmá dát přednost, tak jí kurva má dát!
ale jak jsem psal - jako pirát je braný řidič, který začne troubit a ne ten, co situaci vyvolá.
ale jak jsem psal - jako pirát je braný řidič, který začne troubit a ne ten, co situaci vyvolá.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Feťácká hymna od Uhlíře a ŠípaM.Z. píše:Co to je za muziku?
U mně je to jak kdy. Když vím, že nikoho značně neomezím a hodně někomu pomůžu (například ten autobus), tak ho pustím, ikdyž mám přednost. Věřím, že ten autobus by mi tam nevletěl a chtěl zastavit.
Samozřejmě nikde si ohleduplnost nevynucuji a nejsem zastáncem toho, co se děje například na mém videu z předchozí strany. Žádné "On přibrzdí, když se tam vecpu." by nemělo být, to je samozřejmé.
Samozřejmě nikde si ohleduplnost nevynucuji a nejsem zastáncem toho, co se děje například na mém videu z předchozí strany. Žádné "On přibrzdí, když se tam vecpu." by nemělo být, to je samozřejmé.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já to mám taky podle momentální nálady, rychlosti, tlaku, rosného bodu... Ale tohle, co je vidět na videu, mi vždycky rozparádí pumpu
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tohle se mi stává celkem pravidelně na příjedu do FM ve směru od Rychaltic. Před Frýdkem z prava z vedlejší od Olešné najíždí polští profící jako by se nechumelilo... Posledně jsem musel úplně zastavit, jel jsem cca 80, svítil jsem, rodina v autě... muselo mu být jasné, že to nedá a stejně to tam v klídku poslal a na troubení se ještě chechtal, zm*d jeden polský...pavproch píše:mně neska pšonský profík sprostě vjel nakolmo z vedlejší, dyž sem jel po I/13 kousek před Českou Lípou, ač na hlavní (lehce nadlimitně rozjetý) sem musel brzdit poměrně dost na krev až na nulu... na klakson mi ukázal fakáče.... zmrd...
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
- GeneHawkins
- Letec
No, já bych se tam nařadil taky. Já myslím, že nic neporušil. Na rozdíl od tebe teda...
Tak se mi zdá, že se to od poláků naučili už i naši. Zrovna nedávno se mi to stalo na II/132. Proti mně jede cyklista a za ním kamion. Cyklistu bych míjel o dost dřív než pan profík, ale ten už hodně daleko vybočil do protisměru, aby cyklistu objel. Mně nezbylo nic jiného než plné brzdy až do 0 km/h a počkat než pan profík dokončí svůj manévr. Blbce jsem probliknul dálkovýma a odpovědí mi byl široký úsměv od ucha k uchu doprovázený fakáčem. Bych ho zabil, debila. (pozn.: jasně, ani bych se s tím nerozjel).Z3 píše:Tohle se mi stává celkem pravidelně na příjedu do FM ve směru od Rychaltic. Před Frýdkem z prava z vedlejší od Olešné najíždí polští profící jako by se nechumelilo... Posledně jsem musel úplně zastavit, jel jsem cca 80, svítil jsem, rodina v autě... muselo mu být jasné, že to nedá a stejně to tam v klídku poslal a na troubení se ještě chechtal, zm*d jeden polský...pavproch píše:mně neska pšonský profík sprostě vjel nakolmo z vedlejší, dyž sem jel po I/13 kousek před Českou Lípou, ač na hlavní (lehce nadlimitně rozjetý) sem musel brzdit poměrně dost na krev až na nulu... na klakson mi ukázal fakáče.... zmrd...
OPC