IT poradna
Re: IT poradna
no blizko do idealu ma tato ThinkPad Yoga: http://www.thinkpro.sk/produkt/lenovo-t ... 20cd0038xs
Ano, to byl vlastně jediný kandidát. Jenže i přes zamknutí klávesnice je provoz v tablet módu dost divný. Třeba touchpad se nezamyká, takže ho člověk pořád promačkává. navíc prohozené fn a ctrl, absence LAN konektoru, čtečky otisku a ne úplně přiměřená cena ...
otisk opravdu nechápu - funkční to je jedna z nejlepších věcí
otisk opravdu nechápu - funkční to je jedna z nejlepších věcí
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
tak ono to vždy bude mačkopes, ale kedže s tým robím, tak ThinkPad Yogu hodnotím ako v praxi jeden z najlepšie použiteľných konvertibilných notebookov, celé to proste funguje - napr. na rozdiel od Helixu od Lenova
Otisk - to si asi jediný, podľa mňa je to jedna z najväčších kravín čo sa do notebookov dávajú Resp. som mal asi zatiaľ smolu, ale vždy som sa nalogoval rýchlejšie cez klasické heslo ako cez fingerprint reader
Otisk - to si asi jediný, podľa mňa je to jedna z najväčších kravín čo sa do notebookov dávajú Resp. som mal asi zatiaľ smolu, ale vždy som sa nalogoval rýchlejšie cez klasické heslo ako cez fingerprint reader
Myslím, že ExFun tu biometrickou čtečku potřebuje kvůli jinejm věcem než rychlýmu nalogování....
Niko nadžanel ko kerdža
asi si myslel TPM, ten ale nie je viazany na citacku a niektore konfiguracie Yogy ho maju.
Obojí. TMP je důležité. Vypisovat heslo na klávesnici je blbost a matlat vzor po displeji ještě větší. Obojí jde snadno okoukat. TMP + otisk, nebo TMP+ scan žil = rychlé a bezpečné logování.
BTW jsem zvědav s čím přijde Samsung u Note 3. Zdá se, že bude scanovat sítnici. Konečně. Z chytrých telefonů dost lidí přistupuje na jinak chráněné servery a ten přístup je volný. Apple za touch ID chválím, že si to uvědomili. Nicméně jde snadno obejít. Snad sítnice bude lepší.
BTW jsem zvědav s čím přijde Samsung u Note 3. Zdá se, že bude scanovat sítnici. Konečně. Z chytrých telefonů dost lidí přistupuje na jinak chráněné servery a ten přístup je volný. Apple za touch ID chválím, že si to uvědomili. Nicméně jde snadno obejít. Snad sítnice bude lepší.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
dá se tento monitor http://www.czc.cz/lg-flatron-25um65-p-l ... UW-UXGA%29 živit pouze přes HDMI 1.3a? Případně přes 1.4, nebo kvůli rozlišení musí být připojen přes Displayport?
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Mrkvosoftogeddon sa blíží....
Nedávno sem četl, že po novém roce se aktulizace stávajích woken (7, 8) na šmírovací Win10 stane "povinnou" (ve WinUpdate se má přesunout z volitelných doporučených do povinně "kritických" aktualizací...)
A palebná příprava už začala - v telce začaly běhat reklamy na Win10 a jaxou nejlepší.... :vom:
Doprdelepráce, jak se tomu bránit? Já chci zůstat u svých Win7Profi, Win10 mi NESMÍ přes práh firewallu...
Nedávno sem četl, že po novém roce se aktulizace stávajích woken (7, 8) na šmírovací Win10 stane "povinnou" (ve WinUpdate se má přesunout z volitelných doporučených do povinně "kritických" aktualizací...)
A palebná příprava už začala - v telce začaly běhat reklamy na Win10 a jaxou nejlepší.... :vom:
Doprdelepráce, jak se tomu bránit? Já chci zůstat u svých Win7Profi, Win10 mi NESMÍ přes práh firewallu...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dej link kde se to pise, neverim.
Pred casem se dostal ven update, ktery zpusobil automaticke spusteni aktualizace s predvyplnenou volbou potvrzeni, ale to byla chyba a MS to stahl, tak jestli to nebude ono.
Jinak Win 10 nejsou o nic vic smirovaci nez W7,8. Resp. cokoliv bych chteli, soupli by tam pres aktualizaci…
Pred casem se dostal ven update, ktery zpusobil automaticke spusteni aktualizace s predvyplnenou volbou potvrzeni, ale to byla chyba a MS to stahl, tak jestli to nebude ono.
Jinak Win 10 nejsou o nic vic smirovaci nez W7,8. Resp. cokoliv bych chteli, soupli by tam pres aktualizaci…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou