Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ctrl_j: Dobrý postřeh. Toho jsem si při editování nevšiml .
řB: Za to jsou opravdu tak vysoké postihy nebo to policie řeší shovívavěji? Myslíš, že by to řidič neukecal, že úkon začal před zákazem předjíždění? Úplně jsem byl vyveden z míry, že za takovou věc, kterou vídám denně, je tak velký postih.
7 bodů, pokuta 5 až 10 tisíc a zákaz na 6 měsíců až 1 rok.
řB: Za to jsou opravdu tak vysoké postihy nebo to policie řeší shovívavěji? Myslíš, že by to řidič neukecal, že úkon začal před zákazem předjíždění? Úplně jsem byl vyveden z míry, že za takovou věc, kterou vídám denně, je tak velký postih.
7 bodů, pokuta 5 až 10 tisíc a zákaz na 6 měsíců až 1 rok.
Spravedlnost je slepá, vem to čert, že o nic nešlo, postih je pořád stejný, jako bys způsobil nehodu (a to při ní ani nemusíš nakonec přijít o papíry).
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Arkis: záleží, jakou má zrovna policista náladu. Ale moc často se to ukecat nedá, protože to je vcelku dobrý skalp do sbírky - pochvala, prémie, atd. od nadřízeného - ty pyráthy se přece musí dostat ze silnic!
Pokud bylo předjíždění započato před zákazem, ale dokončeno v zákazu, bere se to jako předjíždění na zákazu.
Pokud bylo předjíždění započato před zákazem, ale dokončeno v zákazu, bere se to jako předjíždění na zákazu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
V tomto pripade se ani vymlouvat na to ze ukon zacal pred zakazem nelze. Vlevo najel ve chvili kdy jiz minul prvni sipku, ktera plnou caru predjima. Pokud se nechal vyhecovat tou znackou s rozsirenim pruhu o odbocovaci (to ho pekne vypeklo kdyz pruh navic zacina az pekny kus dal), tak by si stejne nepomohl, predjizdet odbocovakem timto zpusobem nelze (i kdyz je to mensi prasarna nez to co predvedl).
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
řidičBOB píše:Tahle křivotka nebyla OK ani v době, kdy na Starodejvické nebylo možné podélné parkování. By mne zajímalo, jakej kretén to tam povolil... Navíc ani není dodržená minimální vzdálenost od hranice křižovatky:
Tohle je klasický výsledek práce zklidňovačů dopravy: "Vytvoříme nebezpečné / nepřehledné místo, ať tam lidi jezdí pomalu".
Za tohle by ovsem meli nest spoluvinu ridici modre Mazdy a cerveneho Volva, kteri parkuji kde nemaji a potencionalne kolizni podminky primo vytvari.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Co to je za muziku?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT