BMW Divize
Re: BMW Divize
pp: ono je to tím, že si s věkem chce člověk víc užívat a míň řešit zařizování. Spíš to vidím tak, že si E86 nechám na "furt" a když se objeví něco na dobrý "vitr ve vlasech", proč nepřikoupit?
vrooom: kombinace bude pěkné, když to dopadne pochlubím se
to all: vzhledem k automatickému předpokladu podvodu trh v CZ minimálně zohledňuje nájezd. Poznal jsem to při prodeji O2 RS, jako 1.majitel s nájezdem 150 tis. km bych v D dostal nepoměrně víc než stojí dovezená auta s nejistou historií i nájezdem. Tady jsem dostal takřka stejně. A to platí v celém spektru, třeba teď jsem hledal průměrnou cenu za Pandu kvůli pojistce a jen jsem zíral, že stojí skoro všechny stejně od 50 do 120 tis.km
vrooom: kombinace bude pěkné, když to dopadne pochlubím se
to all: vzhledem k automatickému předpokladu podvodu trh v CZ minimálně zohledňuje nájezd. Poznal jsem to při prodeji O2 RS, jako 1.majitel s nájezdem 150 tis. km bych v D dostal nepoměrně víc než stojí dovezená auta s nejistou historií i nájezdem. Tady jsem dostal takřka stejně. A to platí v celém spektru, třeba teď jsem hledal průměrnou cenu za Pandu kvůli pojistce a jen jsem zíral, že stojí skoro všechny stejně od 50 do 120 tis.km
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tiez by som kvoli 40 000 km navyse nepriplacal 4000 euro. Aspon nie pokial je to auto v poriadku. 70 000 km je nic.M.Z. píše:Jestli je auto jinak cajk, určitě bych taky nepřiplácel takový balík za km.
Připlácení mám vyřešeno U levnější e86 se našly různé zádrhele, nebylo vše, jak vypadalo, asi je stočení tacho. To dražší jsme se zase nedohodli na ceně, mluvil o slevě, ale chtěl nakonec celých 22.500 euro, a to už se mi za skoro 10 let staré auto zdálo fakt dost. Mezitím, co jsem jezdil po autech, tak mi utekla krásná unikátní M3 e36 po 1.majiteli za 20.000. No musím se s tím smířit a hledat dál. Do jara času dost
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Nechces nahodit obrazky toho co jsi mel v hledacku?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
tak, po velkém preventivním servisu sem najel už asi 2500km a dovolím si tedy menší resumé...
výměna svodů a středního dílu výfuku vč. všech blbinců na nich pověšených měla význam - spotřeba šla dolů o jeden a půl litru při stejném jízdním stylu - takže fakt asi katy už byly po 200tis km v prdeli.. nebo aspoň na cestě do ní...
bohužel nepadání otáček to nevyřešilo, takže budu bádat dál....
jo a ta kombinace HR a Koni je fakt úžasná ve všech jízdních režimech jak na novoučkém asfaltu, tak po kočičich hlavách......
výměna svodů a středního dílu výfuku vč. všech blbinců na nich pověšených měla význam - spotřeba šla dolů o jeden a půl litru při stejném jízdním stylu - takže fakt asi katy už byly po 200tis km v prdeli.. nebo aspoň na cestě do ní...
bohužel nepadání otáček to nevyřešilo, takže budu bádat dál....
jo a ta kombinace HR a Koni je fakt úžasná ve všech jízdních režimech jak na novoučkém asfaltu, tak po kočičich hlavách......
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
neska sem byl stavený v cartecu.... ta akce končí na silvestra a je to 20% sleva od importéra.... Michalus má zrovna na saloně jednu pěknou šedou M135i v této akci.... a je prý ještě nezadaná...acer.t píše:pavproch píše:JPP (jeden pán povídal... a pavproch to odposlechl... neska v CarTecu) - prý mají mít M135i v akci a prý to má být výrazně výrazná sleva... podrobnosti neznám neb sem se neptal...
Slyšel jsi dobře ) je tam docela zajímavá podpora od automobilky na M135i a na M135i xDrive
v březnu bych si snad mohl sjet s ///M2
Nazdar. Chcem sa spytat na vase skusenosti s vymenou casti / naplni, ktore u BMW oznacuju ako Lifetime. Mam 130i E87 manual 2006 (preFL). Ako casto menite olej v prevodovke, olej v diferenciale a palivovy filter? Pocul som, ze je k nemu tazky pristup. Dakujem.
poprvé ve 100tis, potom co 50 tis km.... samozřejmě Millers....
OK, mam 106 tisic km, takze to bude idealny cas. Trochu sa priklanam ku komplet olejom od Motulu.
pavproch: Menil si uz palivovy filter u 3er/Z4?
pavproch: Menil si uz palivovy filter u 3er/Z4?