BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
jerry
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od jerry »

pp: ono je to tím, že si s věkem chce člověk víc užívat a míň řešit zařizování. Spíš to vidím tak, že si E86 nechám na "furt" a když se objeví něco na dobrý "vitr ve vlasech", proč nepřikoupit? ;)

vrooom: kombinace bude pěkné, když to dopadne pochlubím se ;)

to all: vzhledem k automatickému předpokladu podvodu trh v CZ minimálně zohledňuje nájezd. Poznal jsem to při prodeji O2 RS, jako 1.majitel s nájezdem 150 tis. km bych v D dostal nepoměrně víc než stojí dovezená auta s nejistou historií i nájezdem. Tady jsem dostal takřka stejně. A to platí v celém spektru, třeba teď jsem hledal průměrnou cenu za Pandu kvůli pojistce a jen jsem zíral, že stojí skoro všechny stejně od 50 do 120 tis.km :(
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
911T
Mistr volantu

Příspěvek od 911T »

M.Z. píše:Jestli je auto jinak cajk, určitě bych taky nepřiplácel takový balík za km.
Tiez by som kvoli 40 000 km navyse nepriplacal 4000 euro. Aspon nie pokial je to auto v poriadku. 70 000 km je nic.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Připlácení mám vyřešeno :( U levnější e86 se našly různé zádrhele, nebylo vše, jak vypadalo, asi je stočení tacho. To dražší jsme se zase nedohodli na ceně, mluvil o slevě, ale chtěl nakonec celých 22.500 euro, a to už se mi za skoro 10 let staré auto zdálo fakt dost. Mezitím, co jsem jezdil po autech, tak mi utekla krásná unikátní M3 e36 po 1.majiteli za 20.000. No musím se s tím smířit a hledat dál. Do jara času dost :D
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Nechces nahodit obrazky toho co jsi mel v hledacku? :-)
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

tak, po velkém preventivním servisu sem najel už asi 2500km a dovolím si tedy menší resumé...

výměna svodů a středního dílu výfuku vč. všech blbinců na nich pověšených měla význam - spotřeba šla dolů o jeden a půl litru při stejném jízdním stylu - takže fakt asi katy už byly po 200tis km v prdeli.. nebo aspoň na cestě do ní...

bohužel nepadání otáček to nevyřešilo, takže budu bádat dál.... :(

jo a ta kombinace HR a Koni je fakt úžasná ve všech jízdních režimech jak na novoučkém asfaltu, tak po kočičich hlavách...... :x :x :x :x :x :x
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

acer.t píše:
pavproch píše:JPP (jeden pán povídal... a pavproch to odposlechl... neska v CarTecu) - prý mají mít M135i v akci a prý to má být výrazně výrazná sleva... podrobnosti neznám neb sem se neptal... :D

Slyšel jsi dobře :))) je tam docela zajímavá podpora od automobilky na M135i a na M135i xDrive
neska sem byl stavený v cartecu.... ta akce končí na silvestra a je to 20% sleva od importéra.... Michalus má zrovna na saloně jednu pěknou šedou M135i v této akci.... a je prý ještě nezadaná...

v březnu bych si snad mohl sjet s ///M2 :-$
Jedi
Autoškolák

Příspěvek od Jedi »

Nazdar. Chcem sa spytat na vase skusenosti s vymenou casti / naplni, ktore u BMW oznacuju ako Lifetime. Mam 130i E87 manual 2006 (preFL). Ako casto menite olej v prevodovke, olej v diferenciale a palivovy filter? Pocul som, ze je k nemu tazky pristup. Dakujem.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

poprvé ve 100tis, potom co 50 tis km.... samozřejmě Millers....
Jedi
Autoškolák

Příspěvek od Jedi »

OK, mam 106 tisic km, takze to bude idealny cas. Trochu sa priklanam ku komplet olejom od Motulu.

pavproch: Menil si uz palivovy filter u 3er/Z4?
Odpovědět