Dobrý den měl bych dotaz před nedávnem mi bylo zabaveno auto policii ČR kvůli podezření ze je kradené tak to budu spoléhat na tu horší variantu ze je auto opravdu kradené koupil jsem ho od majitele který ho používal přes 3 roky a pak ho prodal me a dnes jsem četl pokud koupíte auto v dobre víře ze není kradené a mate ho víc jak 3 roky tak ho vydržíte a auto uz vám nebudou moci zabavit a dat ho úplně původnímu majiteli v mem případě ho tedy předchozí majitel měl přes 3 roky. Jinak jedna se o VW golf 4
Rok výroby 2002. http://www.autoweb.cz/zabaveni-kradenyc ... upujiciho/ Zde jsem se dočetl o tom ze po 3 letech bych neměl mít původní majitel na auto uz nárok. Co si o tom myslíte mam nejakou šanci ze se mi auto vrátí ?
Zabavene auto.
Moderátor: řidičBOB
Re: Zabavene auto.
Existuje jakýkoliv rozumný důvod, proč tuto záležitost neřešíš se svým advokátem?
Když bude někdo z tvých blízkých kašlat krev, taky budeš hledat informace na internetových fórech namísto vyhledání lékařské pomoci?
Když bude někdo z tvých blízkých kašlat krev, taky budeš hledat informace na internetových fórech namísto vyhledání lékařské pomoci?
- GeneHawkins
- Letec
V podstatě se to tady může všechno smazat a zavřít, že?Spectral píše:Existuje jakýkoliv rozumný důvod, proč tuto záležitost neřešíš se svým advokátem?
- GeneHawkins
- Letec
Pokud ho měl i předchozí majitel v dobré víře (a například ho neukradl), mělo by být tvoje, řekl bych.