Neska sem "trefil" I/11 z červené vody na suchou horu a do žamberka ÚPLNĚ BEZ PROVOZU (na celém úseku sem předjel jedno a míjel asi 4 auta) a.... bylo mokro, v serepetinách vrstva písku/štěrku, okolo cesty sních.... esc off, redline on .... oooooaaachhhhh
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
dyž už sem byl neska zajetý až za karlovy varlata, taxem si střihnul II/230 z bečova do mnichova a potem II/210 až k Plzni... sic to bylo poněkud kluzké, bo mokré....
Dnešní jízda za odreagováním, bohužel na zimákách v 0°C a navlhlém asfaltu + provoz taky nebyl takový, jak bych si představoval. Kdo trasu zná, ví, že v protisměru je to lepší, ale na to už nezbylo dneska dost světla.
Jsem 23.12. na vyjížďce potkal bílou Z4, tak jsem si říkal, jestli to nejsi ty, ale soudě podle obrázku se v okolí Prahy zrovna nepohybuješ... K tomu byla ještě jedna Z3... I s dneškem přes 200 km a šup zas do garáže a už by mohlo konečně (aspoň na horách) napadnout.
Ma!! Jel jsem tama minuly patek brzo rano a fakt super! Malo aut, siroka cesta, z obou stran sedla siroka, zabavna a pod kapotou 1.2 63kw Mijelo nas BRZ, ten si musel jinak uzivat.
Zajímavá alternativa k D1 - I/602 a I/112 z Rosic až do Benešova.... rychlé a bez provozu... až na ty průjezdy VM, JI, PEH.... a potem II/114 přes Dobříš a tak byla zajímavavá, sic rozbitá, ale zato se sněhem... LSD si máklo...