Lyžárna
Re: Lyžárna
já jezdím většinou s nastavením DIN8, junior 8.5
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
v noci nepředpokládaně lehce syplo.... beru kameňačky a idu... skol! :skiing smiley:
nevydržal.....
Yo!, Yo!, Yo!
Autem na poustevny, odtama ťapyťapy na pásoch jižníma úbočíma na Radhosť, tam 3x, Bohoušku, 3x hluboká orba na v pannenském sněhu na sjezdovce - cca 15-20cm prachu, ale dobře sedlého, čili nevyorán ani jeden šutr a jen pár listí
Po 6 měsících zase byly tie oblúčiky.... (Orgasmistsicky sem řval tak hlasitě, že padali šiškohryzi ze stromů)
Jako správný ateista říkám : temu nahoře díky....
Kura, ja su tak ščasné.....
Btw, ty kurwy ze skialpinu (nebo kdo to tam provozuje) na poustevnách už vybárají 80 kaček za parkování, přičemž od totality se na tom parkovišti nezměnilo/nepřibylo ani ň...
Yo!, Yo!, Yo!
Autem na poustevny, odtama ťapyťapy na pásoch jižníma úbočíma na Radhosť, tam 3x, Bohoušku, 3x hluboká orba na v pannenském sněhu na sjezdovce - cca 15-20cm prachu, ale dobře sedlého, čili nevyorán ani jeden šutr a jen pár listí
Po 6 měsících zase byly tie oblúčiky.... (Orgasmistsicky sem řval tak hlasitě, že padali šiškohryzi ze stromů)
Btw, ty kurwy ze skialpinu (nebo kdo to tam provozuje) na poustevnách už vybárají 80 kaček za parkování, přičemž od totality se na tom parkovišti nezměnilo/nepřibylo ani ň...
8 pětek za takový orgáč je zadarmo.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
patří to obci PB a provozuje to nějaký tamní člověk.Byl jsem na smrku a cosi připadlo, no ale hlavně dole to skoro zmizlo
Pravda vyděsí
V neděli v Tatroch sněhu dost, ale na volnou lyžbu to moc nebylo. Jen jsme lezli mixy.
Nad Štrbským plesem foukali jak o život, z Tupé to večer vypadalo jak požár za hrebeňom.
A dneska mi byli doručeny G3 Ion 10din 115m + haršajzny. V týdnu to asi nechám namontovat.
Nad Štrbským plesem foukali jak o život, z Tupé to večer vypadalo jak požár za hrebeňom.
A dneska mi byli doručeny G3 Ion 10din 115m + haršajzny. V týdnu to asi nechám namontovat.
tak měl jsi tam i nějaké diváky, kteří potvrdili, žes tam opravdu řvalpavproch píše:nevydržal.....
Yo!, Yo!, Yo!
Pravda vyděsí
(sem ten orgasmus docela prožíval, no.... )