BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
zandome
Autoškolák

Re: BMW Divize

Příspěvek od zandome »

nepriplacal by som, zobral by som to lacnejsie. Stale je to nizky najazd. Neviem preco by auto v zime nemalo jazdit, sak to nie je Mazda. Radsej tie 4 tisicky nechat na servis/gumy/benzin
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Jestli je auto jinak cajk, určitě bych taky nepřiplácel takový balík za km.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

dyž sem já vybíral, taxem měl kriteria v tomhle pořadí.

- správná motorizace
- malý nájezd a perfektní stav
- barva venku a vevnitř

výbava mi byla šumák

a nakonec sem m4Zlika v Helmutově našel (3.0i, 6MT, 35tis km, 100% stav, černá metla + černá kožka) .... sice v helmuta jezdil aji v zimě, ale to mi nevadilo/nevadí...

takže tak
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

No, nezalezi na vybave?! Zas v tom mit sporak by nebyla zadna hitparada ...
Taky mi km neprijdou moc podstatny, snad 3.0 nejaky ten km zvladne ;-). Za kilo muzes poridit samosvor (kterej to proste potrebuje). A jeste ti 50-60 zbyde. :-)
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Jesrli to bude auro "na fut" připlatil bych.
RWD
Raďas
Autoškolák

Příspěvek od Raďas »

Vis jak je to s autama "na furt".., za par let zjistis, ze by jsi vlastne chtel zase neco jineho a takhle to jde porad dokola :)
rejdy
Autoškolák

Příspěvek od rejdy »

Jaký je to ročník a motor? Odhaduju 3.0si (2006-2007), tzn. že auto je 8-9 let staré, takže to, které jezdilo v zimě, má roční nájezd 9 000 km => za předpokladu, že jezdilo hlavně v létě, sůl vidělo minimálně... Šel bych po stavu, výbavě a ty km (pokud je to jediný výrazný rozdíl) neřešil.
e36 328i coupe
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Díky za názory. Vypadá to na tu dražší "voňavku" ;) Tak já měl na začátku jasno s motorizací, je to nakonec E86. Kriteria jsem nastavil: 1. majitel, malý nájezd, nehavarované, údržba v autorizáku, garážované, sportovní sedačky, manuál. To splňujou obě auta, menší nájezd je bonus. Ale dnes jsem viděl obě auta a u toho s větším nájezdem bych za ty km ruku do ohně nedal. Jinak záleží na pohledu, ale já jako starší generace to auto fakt chci nadlouho, když ne na "furt" ;) To ti mladší nepochopí, ale s věkem už jsem zkrátka líný něco pořád měnit.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Kdyz to bude dlouhodoba radost, nestalo by za to sehnat nejaky v individualu? Nektery ty komba jsou peckovni :-)
http://www.bmwz4roadster.net/bmw_z4_int ... vidual.htm
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

jerry píše: Jinak záleží na pohledu, ale já jako starší generace to auto fakt chci nadlouho, když ne na "furt" ;) To ti mladší nepochopí, ale s věkem už jsem zkrátka líný něco pořád měnit.
podepisuju na 100%

šak on je ty nevybouřené mlaďochy jednou ten kalendář taky dostihne a předežene... :ymhug:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět