Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Onboard videa

Příspěvek od řidičBOB »

M.Z.: ano, chtěl si couvnout k té odbočce...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

GeneHawkins píše:
M.Z. píše:Podle mě se šulda rozhodl, že se vrátí zpátky na odbočku, druhá jízda v životě jeho počínání osvětluje. To, že občas je třeba couvnout se stane, ale počínal si jako ocas. Správný postup je mít samozřejmě přehled co je za ním a před couváním se troubí!
A hlavně to troubení musel slyšet a v tu chvíli stát na brzdě...
Kabiny jsou tak dokonale odhlučněné (dvojitá skla, zesílená přípl. izolace apod.), že klakson kdesi za ním, vůbec nemusel slyšet.
Je v tom větší ticho, než v osobáku.

Bob: tu odbočku ovšem řádně přejel, já bych si raději zajel na místo k otočení.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

myslím si, že to neslyšel...
Jo, k té odbočce to měl kus couvání. Ono se to nezdá, ale stará karlovarská je vcelku vytížená komunikace a prakticky by to tam bylo možné vycouvat tak někdy kolem druhé ranní. V tuhle dobu ani omylem.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Co by to bored objížděl! Stačí, když v Blance neporuší rychlost a nikdo si ho na těch desítlách kamer nevšimne!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ještě na mne ta pyča v montérkách ukazovala fakáče! To má pech, že léta, kdybych ho za to vytáhnul přes zavřené okýnko z auta, už mám za sebou...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

řidičBOB píše:Ještě na mne ta pyča v montérkách ukazovala fakáče! To má pech, že léta, kdybych ho za to vytáhnul přes zavřené okýnko z auta, už mám za sebou...
Ja bych ho objel vpravo a byl uz o 300m dal :) na troubeni a blikani jsem davno rezignoval...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

to já taky...ale nechtěl jsem se dostat do situace, že by mne tahle lopata natlačila na ten kamion... Když je tam odstavák, tak pohoda, ale ten kamion jsem neriskoval.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

mám z nešního rána podobný zážitek (ale z opačného konce).... ráno (tma, hustý déšť, skoro přívalový) čtyřproudovka I/35 mezi OLM a Mohelnicí..... jedu kilodeset/dvacet předjížím kamjon a najednou mocné vyblikávání - Mondeo tak kilo padesát/sedumdesát v tym lejaffcu... u litovle přestalo scať, i mondeo zpomalilo na kilodeset, před mohelnicí sem ho dojel/předjel.... co na to říct.... píčus .... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

řidičBOB píše:to já taky...ale nechtěl jsem se dostat do situace, že by mne tahle lopata natlačila na ten kamion... Když je tam odstavák, tak pohoda, ale ten kamion jsem neriskoval.
Na mě jednou montérkář (tipuju okolo 50 roků) vyplázl jazyk :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

pavproch píše:mám z nešního rána podobný zážitek (ale z opačného konce).... ráno (tma, hustý déšť, skoro přívalový) čtyřproudovka I/35 mezi OLM a Mohelnicí..... jedu kilodeset/dvacet předjížím kamjon a najednou mocné vyblikávání - Mondeo tak kilo padesát/sedumdesát v tym lejaffcu... u litovle přestalo scať, i mondeo zpomalilo na kilodeset, před mohelnicí sem ho dojel/předjel.... co na to říct.... píčus .... :D
Psychopat :)

Nevadi mi lidi co jezdej pomalu, rychle, po marsu, ale co naprosto nesnasim je, kdyz jedu pha-brno celou dobu 145 na tempomat a kolem me se nekdo mota protoze furt zpomaluje a zrychluje. Minulej tejden, bila octa, dojel jsem ji u velkyho mezirici a do prahy ji predjizdel 12x? S vyjimkou omezeni jsem jel furt tech 145, co tam delal on nechapu, udrzoval odhadem 110-170 :/
R4...258k
R3...261k
EV...264k
Odpovědět