BMW Divize
Re: BMW Divize
nepriplacal by som, zobral by som to lacnejsie. Stale je to nizky najazd. Neviem preco by auto v zime nemalo jazdit, sak to nie je Mazda. Radsej tie 4 tisicky nechat na servis/gumy/benzin
Jestli je auto jinak cajk, určitě bych taky nepřiplácel takový balík za km.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
dyž sem já vybíral, taxem měl kriteria v tomhle pořadí.
- správná motorizace
- malý nájezd a perfektní stav
- barva venku a vevnitř
výbava mi byla šumák
a nakonec sem m4Zlika v Helmutově našel (3.0i, 6MT, 35tis km, 100% stav, černá metla + černá kožka) .... sice v helmuta jezdil aji v zimě, ale to mi nevadilo/nevadí...
takže tak
- správná motorizace
- malý nájezd a perfektní stav
- barva venku a vevnitř
výbava mi byla šumák
a nakonec sem m4Zlika v Helmutově našel (3.0i, 6MT, 35tis km, 100% stav, černá metla + černá kožka) .... sice v helmuta jezdil aji v zimě, ale to mi nevadilo/nevadí...
takže tak
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
No, nezalezi na vybave?! Zas v tom mit sporak by nebyla zadna hitparada ...
Taky mi km neprijdou moc podstatny, snad 3.0 nejaky ten km zvladne . Za kilo muzes poridit samosvor (kterej to proste potrebuje). A jeste ti 50-60 zbyde.
Taky mi km neprijdou moc podstatny, snad 3.0 nejaky ten km zvladne . Za kilo muzes poridit samosvor (kterej to proste potrebuje). A jeste ti 50-60 zbyde.
Vis jak je to s autama "na furt".., za par let zjistis, ze by jsi vlastne chtel zase neco jineho a takhle to jde porad dokola
Jaký je to ročník a motor? Odhaduju 3.0si (2006-2007), tzn. že auto je 8-9 let staré, takže to, které jezdilo v zimě, má roční nájezd 9 000 km => za předpokladu, že jezdilo hlavně v létě, sůl vidělo minimálně... Šel bych po stavu, výbavě a ty km (pokud je to jediný výrazný rozdíl) neřešil.
e36 328i coupe
Díky za názory. Vypadá to na tu dražší "voňavku" Tak já měl na začátku jasno s motorizací, je to nakonec E86. Kriteria jsem nastavil: 1. majitel, malý nájezd, nehavarované, údržba v autorizáku, garážované, sportovní sedačky, manuál. To splňujou obě auta, menší nájezd je bonus. Ale dnes jsem viděl obě auta a u toho s větším nájezdem bych za ty km ruku do ohně nedal. Jinak záleží na pohledu, ale já jako starší generace to auto fakt chci nadlouho, když ne na "furt" To ti mladší nepochopí, ale s věkem už jsem zkrátka líný něco pořád měnit.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Kdyz to bude dlouhodoba radost, nestalo by za to sehnat nejaky v individualu? Nektery ty komba jsou peckovni
http://www.bmwz4roadster.net/bmw_z4_int ... vidual.htm
http://www.bmwz4roadster.net/bmw_z4_int ... vidual.htm
podepisuju na 100%jerry píše: Jinak záleží na pohledu, ale já jako starší generace to auto fakt chci nadlouho, když ne na "furt" To ti mladší nepochopí, ale s věkem už jsem zkrátka líný něco pořád měnit.
šak on je ty nevybouřené mlaďochy jednou ten kalendář taky dostihne a předežene...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.