BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Vrooom
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od Vrooom »

Zvedate auto origo zvedakem, nebo muzu i necim jinym? Vim ze tam je takova plastova vanicka, mam doma jen neco takovyho, tak by ji to asi trochu ozvejkalo ...

Obrázek
eMJe
Pan Řidič

Příspěvek od eMJe »

Tym to radsej nerob, ten plast nie je taky tvrdy, bude to dolamane a pokrutene. Najlepsie hydraulicky zdvihak s plochym gumenym vystupkom, alebo co najmenej clenitym korytkom a na to nieco maksie, napriklad hokejovy puk
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Tak tak, buď origo hever (mě teda přijde dost nestabilní) nebo zmíněný pojízdný hever s velkou plochou a změkčeným výstupem
metaljohn
Mistr volantu

Příspěvek od metaljohn »

Snowman000 píše:Aj som sa zabudol pochvalit...vo stvrtok sme oslavili 300000km na E46ke :ymhug:
Prvy darecek bola plna OMW 100 oktanu a coskoro uz sa snad docka relativne velkej generalky, aby este aspon raz tolko vydrzal ;)
Tak to si můžeme podat ruce, mně to číslo bliklo někdy před 2 týdny, trošku jsem se té 3 na začátku lekl :D
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

No to mozeme, gratulujem, ale tvoja E46ka vyzera tak o 200000km mladsie ;))
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
metaljohn
Mistr volantu

Příspěvek od metaljohn »

I ty lichotníku, tak žhavý to asi nebude :D
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Aaale ano...videl som ho v jednej nemenovanej garazi, ked mu jedno okno nefungovalo a ten stav je niekde uplne inde :D
No na vybrus zadnych blatnikov sa uz chystam tiez...iked mne by museli urobit celolak ;))
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Po zvážení všech pro a proti a promluvě hlasu srdce jsem se rozhodl pro Z4 Coupé E86 :) Protože si auto kupuju pro sebe a chci ho mít hodně dlouho, tak jsem ochoten připlatit za kvalitu. Teď stojím před 2 nabídkami: obojí 1.majitel, jedno má najet 32 tis. km, druhé 74 tis. km, obě servisované v autorizáku. To s více najetými km stojí o 4 tis. euro míň, ale jezdilo i v zimě, to s méně km sníh a sůl nevidělo a měl ho starší pán kolem 60 let jako 2.auto. Ale obě auta jsou pěkná. Připlatili byste taky raději za to s míň km?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
doriftonigga
Pan Řidič

Příspěvek od doriftonigga »

To je jasný.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Pro me by zalezelo na vybave a vzhledu. Uprednostnoval bych auta se sport sedackama, podvozkem a manualem :-)
Odpovědět