Lyžárna
Re: Lyžárna
nj, tam je to holt jina lyzba nez u nas. paradoxne totez lze najit i v Japonsku - oceansky vzduch v kombinaci s horama dela divy
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Jsou i větší pacienti než PP http://www.zapiks.fr/canyon-line-les-eq ... sau-1.html
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
už, konečně....
před třema minutama sa to na pár sekund roztrhlo.... už je to tam!
po kuřízku idu na kopec (bez prken, na průzkum)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
-
- Pan Řidič
To je v prdeli. Já chci opět léto.
První vyhrání, z kapsy vyhání.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
PP vytahuje lyže, zimá přichází..... Proto dnes přezouvám na zimáky.pavproch píše:už, konečně....
PP: se divím, že jsi už rovnou nevytáhnul lyže.. takového sněhu navrchu:-) pokud jsi někde potkal stopy od kola, tak byly moje
asi už též přezuju, jsem ty letní chtěl co nejvíc zhoblovat, předek už je na TWI, ale zadek má ještě dost
asi už též přezuju, jsem ty letní chtěl co nejvíc zhoblovat, předek už je na TWI, ale zadek má ještě dost
Pravda vyděsí
Tak na prkna by to ešče nebylo.... sních začíná tak v 700mnm, nahoře (1276mnm) je ho do 12-15 cm (jen tam, kde to napadlo na nějakou izolační vrstvu např. listí, jinak to od těplé země taje)... navíc ani na kopcu nebylo nijak moc zima, řekl bych nula, mínus jene, ale pocitově se ochlazovalo...
z5 sem jel přes kopec a esli sem viděl správně, tak tovaryš se pokouší sypat umělinu (v těplotách okolo nuly).... bílá, mezivodí aji vaněček nesypou a mají všude kopno.... škoda, no...
z5 sem jel přes kopec a esli sem viděl správně, tak tovaryš se pokouší sypat umělinu (v těplotách okolo nuly).... bílá, mezivodí aji vaněček nesypou a mají všude kopno.... škoda, no...
zřejmě včerejší stopy po 2 MTB sem neska změrčil na Evil´s Mill, tak už vím kundymas jezdil...Brus píše: pokud jsi někde potkal stopy od kola, tak byly moje
na prkna to fakt ešče nenisu ani omylem, škoda no... ale aspoň sa trichu ovhlazuje (na kopcu bylo tak mínus tři, čtyři), tak snad začnou sypat umělinu...