Zbraňový koutek
Re: Zbraňový koutek
pp mi čte myšlenky
...proto se leckde protahují termíny zkoušek na několik měsíců.....
MG - radost až na kost.
Tak jsem se dnes konečně dokopal něco pořídit, štěstí přeje připraveným
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Dobrá volba
bond: teď už jen toto a správný pouzdro (příp takové) a jsi ready (kámoš je takový malý army nadšenec, tak mám od něj celkem přehled ). Ať slouží a nemusíš ho nikdy použít mimo střelnici.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
samozrejme mam i zasobnik s botkou a pouzdro na skryte noseni v glockshopu jsem dnes prave byl
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nechci teda nikoho strašit, ale kdo uvažuje o zbrojáku tak honem rychle než si na nás EU něco vymyslí. I tak mi přijde, že aby to ti naši hlasovači v PČR jen neschválili bez odporu, tak bude třeba nějaký opravdu aktivní odpor formou třeba velké demonstrace... A pak se bude každý člověk hodit. Jak nám začnou sahat na osobní bezpečnost, tak už to přestává být legrace a bude třeba se opravdu vážně ozvat.
Tu je veškeré info velmi přehledně pohromadě: http://zbranekvalitne.cz/zbrojni-prukaz/. Pro váhavce: je třeba si nejprve podat žádost a pak teprve se začít učit otázky. Na zkoušky se dle vytíženosti čeká i více jak 2 měsíce...
Tu je veškeré info velmi přehledně pohromadě: http://zbranekvalitne.cz/zbrojni-prukaz/. Pro váhavce: je třeba si nejprve podat žádost a pak teprve se začít učit otázky. Na zkoušky se dle vytíženosti čeká i více jak 2 měsíce...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
doporučuju ale uceni otázek na poslední chvili, tak jako jsem to udelal ja Otázek je 500 a ne všechny se daji logicky odvodit, nektere je třeba si opravdu zapamatovat. Když vas vyhodi od zkoušky, tusim dvakrát, můžete si pak znovu požádat zas az po nejake době...jarka píše:Nechci teda nikoho strašit, ale kdo uvažuje o zbrojáku tak honem rychle než si na nás EU něco vymyslí. I tak mi přijde, že aby to ti naši hlasovači v PČR jen neschválili bez odporu, tak bude třeba nějaký opravdu aktivní odpor formou třeba velké demonstrace... A pak se bude každý člověk hodit. Jak nám začnou sahat na osobní bezpečnost, tak už to přestává být legrace a bude třeba se opravdu vážně ozvat.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Když se neudělá teorie, znova žádat o termín zkoušky lze až za 3 měsíce. Neprojde-li člověk praktickou částí (to se včera stalo mě) lze tuhle část zkoušky opakovat ještě jednou - nejdříve za 14 dní, max do dvou měsíců.
Bylo nás 19, teorii udělalo 7, praxi 4. V pondělí si jdu pro opravný termín - pravděpodobně začátek ledna.
Dělám si to i z důvodů, čím víc lidí bude mít ZP, tím hůře se budou omezovat.
Bylo nás 19, teorii udělalo 7, praxi 4. V pondělí si jdu pro opravný termín - pravděpodobně začátek ledna.
Dělám si to i z důvodů, čím víc lidí bude mít ZP, tím hůře se budou omezovat.
MG - radost až na kost.