VZKAZY
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: VZKAZY
jo, dneska ráno chcalo skoro celou cestu mezi Pha - Brno a při desáté jeblině, co jela na SPDS, jsem to přestal počítat
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
nejlepsi jsou ignoranti v ranni mlze s nerozsvicenyma svetlama, to je pak hezky prekvapeni, kdyz chce clovek predjizdet
Aby se jen nenadávalo na PČR, tak tu mám jednu velkou pochvalu pro prap. Hilšera z KŘP Olomouckého kraje. Lidský až přátelský přístup ke mně, sestře i ročnímu dítěti při zdlouhavém podání vysvětlní k dn
Mirek
Nauč se udržet v pruhu ty hovado! Skoro rovinka, nechápu proč máš zapotřebí přejíždět do mého pruhu, docela jsem se tě lekl..a uhnout neni kam, nenechám si servat lak od větví
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vždycky je kam uhnout...akorát pozor - Strom nikdy neuhne! Tohle je uhnuvší OctaviaRS do stromu v cca kilu z dnešního rána. Osádka bez výžnějšího zranění:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
já to nebyl ale moje auto ano, dvorní mechanik michal sa přiznal...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
neska mám tři vzkazy:
-VS- : kuju převelice přeuctive nastokráte za přátelskou kontrolní kontrolu
dále: neska těsně po obědě mezi 76tým a 80tým km D47 v Holomócu - závoduchtivý pyloth Golfu R32: ta 316i jede jak z praku, co?
a smekám před pylothem potuněné felicie před asi hodinou ze Vsetína nahoru na Dušnou - chlape tys to měl v rukách hooodně dobře moc.
-VS- : kuju převelice přeuctive nastokráte za přátelskou kontrolní kontrolu
dále: neska těsně po obědě mezi 76tým a 80tým km D47 v Holomócu - závoduchtivý pyloth Golfu R32: ta 316i jede jak z praku, co?
a smekám před pylothem potuněné felicie před asi hodinou ze Vsetína nahoru na Dušnou - chlape tys to měl v rukách hooodně dobře moc.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.