Můžeš se rozepsat o problemech s Quaife? A proč si ho vůbec do e36 dával?Kajak píše:
Dodelavat samosvor bych nechtel. Mam ted Quaife a jsou s tim porad nejake problemy. Problem je, ze je fakt tezke sehnat nekoho kvalitniho na montaz, tak aby to neodflaknul, protoze mu venku ceka dalsi pet zakazek.
Hothatch
Re: Hothatch
RWD
Ne že by mě to překvapilo, ale uvažujeme prakticky stejně.jarka píše: Ta velikost je na tom právě to krásný, autu to podle mýho dává úplně jiný fun-factor než v těch ostatních v tvým výběru - i když asi ty ostatní budou rychlejší (na okresce v provozu, ale naprosto podružný parametr).
RWD
Já se nevyjadřuji vůbec fundovaně. Jen píši můj názor. V čem je tedy lepší M1 jak M3? Vzhledem to určitě nebude...M.Z. píše:Že se vždycky tak fundovaně vyjadřuje někdo, kdo s podobným typem aut nemá žádnou osobní zkušenost...
Taky jsem si všiml .d1.8t píše:Ne že by mě to překvapilo, ale uvažujeme prakticky stejně.jarka píše: Ta velikost je na tom právě to krásný, autu to podle mýho dává úplně jiný fun-factor než v těch ostatních v tvým výběru - i když asi ty ostatní budou rychlejší (na okresce v provozu, ale naprosto podružný parametr).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Uz nevim kde ale S1 se me taky libila v nejakym testu ale jen do doby nez ukazali cenu heh. To bude stat raketu i ojety za par let
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Spíš jsem reagoval na toho Golfa a nabídku ojetého auta, co se ti víc líbí, je mi jedno.korwinus píše:Já se nevyjadřuji vůbec fundovaně. Jen píši můj názor. V čem je tedy lepší M1 jak M3? Vzhledem to určitě nebude...M.Z. píše:Že se vždycky tak fundovaně vyjadřuje někdo, kdo s podobným typem aut nemá žádnou osobní zkušenost...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tak říká se, že nejvetší blázni jezdí v BMW, ale to dle mě není pravda, ti jezdí v Golfu Ano asi je to jen můj předsudek, ale je mi to auto tímdle hrozně nesympatický. Jinak já v okolí neznám nikoho, kdo kupuje nový auta (asi neznám milionáře no , ale za ty love co mám já si radši koupím jetý, než kupovat nějakej novej 1.2 model s manuální klimou Prachy radši utratím za něco jinýho, než je vrážet prodejcům aut za "pocit novýho auta".
Ještě k hothatchům, dneska mě kolega pověřil poptávkou Astry OPC, na konečnou cenu čekám, ale je to za slušné prachy.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Kdyz tak koukam na prostor vzadu, ty sedacky jsou tam uplne zbytecny, tam si snad nikdo normalniho vzrustu sednout nemuze.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/