Hothatch

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
Kajak
Autoškolák

Re: Hothatch

Příspěvek od Kajak »

JJ, to se mi strasne na golfu libi. Z uvedenych aut je proste nejmene napadny. Kor v sede metalize. Ale asi k nemu patri modra Lapiz.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

modrá pěkná, ale stříbro je ideál nenápadného zbarvení. Zepředu se to dá poznat pouze podle SPDS a vzádu podle laufů...jinak hezky civilní provedení :ympeace:
2015-06-24 10.46.01.jpg
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Kajak
Autoškolák

Příspěvek od Kajak »

Kdyby to melo jina zimi kola, tak bych ani ja nepoznal Rko. Doma je ale na stribrnou averze ....
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Kajak píše:
Dodelavat samosvor bych nechtel. Mam ted Quaife a jsou s tim porad nejake problemy. Problem je, ze je fakt tezke sehnat nekoho kvalitniho na montaz, tak aby to neodflaknul, protoze mu venku ceka dalsi pet zakazek.
Hm, sam o tom dost uvazuju do budoucna a myslel jsem, ze na tom nejde nic moc podelat a namontuje to kazdy servis. To jsi me neprijemne prekvapil ...
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Kajak: kdyby jsi náhodou tu S1 někde testnul, tak dej pls vědět jak se to chová. Podle mýho to bude jednou docela zajímavá ojetina. Ta velikost je na tom právě to krásný, autu to podle mýho dává úplně jiný fun-factor než v těch ostatních v tvým výběru - i když asi ty ostatní budou rychlejší (na okresce v provozu, ale naprosto podružný parametr).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

eRko super v sede, musi byt k nezaplaceni takova nenapadna raketa. Jak nemam sedou rad, tak pohled prekvapenych "zavodniku" musi byt bezva.
Vroom: Nenech se rozhodit, zatim je tu vice spokojenych nez nespokojenych, jestli dobre pocitam
Mirek
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Já nemám se samosvorem žádný problém, ale určitě bych si raději připlatil při objednávce origo.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Letec
Adept autoškoly

Příspěvek od Letec »

Jeden zajimavy postreh, nevim jak to funguje u Golfa, u M135 pri rezimu na Ekomod si kolem jdouci casto ani nevsimnou jaka masina jede okolo.

Nenapadnost byla pri mem vyberu take dulezita, jen jeste dulezitejsi byl nahon zadnich kol, takze vyhralo M135
korwinus
Autoškolák

Příspěvek od korwinus »

Já nevím Golf bude furt Golf. Tu krátkou verzi používaj samí "tuneři" (samozřejmě ne Rko, na to nemaj) co jezdí jak prasata, tak proto k tomu mám averzi. Kdybych chtěl něco co jede, tak koupím jetou M3. Určitě to vzhledově bude lepší jak M135, která se mi moc nelíbí a pojede to +- stejně. Známej má jednu cca rok 2002 a je to raketa.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Že se vždycky tak fundovaně vyjadřuje někdo, kdo s podobným typem aut nemá žádnou osobní zkušenost...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Odpovědět