Vw scirocco zkusenosti
Re: Vw scirocco zkusenosti
Jenomže pavproch má vysokou (asi jsem se vyjádřil špatně, to nebylo myšleno proti pp, ale reakce na Kjirka)
Naposledy upravil(a) Blender47 dne úte 17 lis 23:19, celkem upraveno 1 x.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To Miloš Z. taky a je to kokot non+ultra!
Nemyslím, že by kdy seděl s "naším" pavproch"em v hospodě. To by už svět byl úplně naruby
Nemyslím, že by kdy seděl s "naším" pavproch"em v hospodě. To by už svět byl úplně naruby
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- hothatchshop.cz
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Se mi líbí, jak jeden internetový chytrák někde nadhodí nějaký nesmysl o DQ500 převodovce a hned to další převezmou jako jasnou věc. Jojo, takhle se internetem šíří "zaručený" informaceKjirka píše:TAK CO ? KDE JSOU HRANICE ?
Ten první graf je Scirocco, v základu 265 koní. To nevýšení není nic dramatickýho. U toho Golfa je to už hodně a vzhledem k tomu, že to je DSG, chtělo by to vyměnit jí za DQ500. Motor to vydrží.
E85
...alias BHudak na AR
...alias BHudak na AR
a co by jsi Mustafo (říkáš si tak ještě, ne) teda udělal lepšího, než vyměnit převodovku? Já se nepřu o tom, že ten výkon dokážeš zvednout na 400 (nebo víc) koní. Ale co dál ? Ta sériová převodovka to prostě dlouhodobě nedá a ty to myslím dobře víš. Tak co teda ? To nejsou žádný "zaručený informace", ale jen logický vyústění problému.
A jen doplním, nedávno jsem potřeboval nějakou radu od I.Sixty, tak jsem se ho na něco podobnýho mezi řečí zeptal. Říká totéž, jen otázka času. Ale jinak tě naprosto chápu, že zrovna tobě se takový řeči moc nehodí do krámu, no.
A jen doplním, nedávno jsem potřeboval nějakou radu od I.Sixty, tak jsem se ho na něco podobnýho mezi řečí zeptal. Říká totéž, jen otázka času. Ale jinak tě naprosto chápu, že zrovna tobě se takový řeči moc nehodí do krámu, no.
Naposledy upravil(a) Kjirka dne čtv 19 lis 08:21, celkem upraveno 1 x.
No hele, já ho taky nemusím, ale tohle bych si teda nikdy nedovolil říct. Protože ten člověk má ve svým věku a vypitých hektolitrech bohužel pořád ještě IQ nejspíš vyšší, než my dva dohromady. Chtělo by to více soudnosti, pane kolego.řidičBOB píše:To Miloš Z. taky a je to kokot non+ultra!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dost pochybuji, že jsme kolegové nebo že máme stejnou "alma mater", abys mne tak mohl oslovovat.
Miloš Z. je (a vždy byl) kokot; IQ má vyšší i mořská pěna...ale jelikož patříš do stejné kategorie, tak chápu, že to nepoznáš.
Pokud by si ten člověk úctu zasloužil, tak bych mu jí projevoval. Navíc po včerejšku klesl na úplné dno lidského bahna.
Miloš Z. je (a vždy byl) kokot; IQ má vyšší i mořská pěna...ale jelikož patříš do stejné kategorie, tak chápu, že to nepoznáš.
Pokud by si ten člověk úctu zasloužil, tak bych mu jí projevoval. Navíc po včerejšku klesl na úplné dno lidského bahna.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak každej ten svůj inteligenční potenciál projevuje jinak, to je fakt.
jj, někteří třeba svou zvýšenou in(g)teligenci dávají najevo zvýšeným primitivismem....
PS (pro nejmenované blbé a blbější): to první přídavné jméno má funkci sebe-ironickou...
PS (pro nejmenované blbé a blbější): to první přídavné jméno má funkci sebe-ironickou...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- hothatchshop.cz
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
A jak víš, že to nedá? Máš reálný zkušenosti? Co znamená, že to nedá? Odejde mechatronika, odejdou ozubený kola, odejdou spojky? Jak to nedá? Pověz mi. Rád se přiučím. DQ500 má svoje přednosti, ale rozhodně to není úprava, která by byla na prvním místě a už vůbec ne, při relativně nízkým výkonu 400hp. Mám tu několik aut, který mají 350+hp a 500+Nm a jezdí bez problémů. Zároveň mam okolo lidi se seriovým GTI 200hp, kde jim odešla a museli na ní vyměnit nějaký součástky. Pak tu mam studnici informací, který si jako APR dealeři šíříme mezi sebou. To, že něco odejde a od stolu se řekne, to auto má úpravu, takže odešla kvůli tomu, je směšný, protože nikdo se pak nepídí po tom, proč doopravdy odešla. Pak se tu šíří právě tyhle zaručený informace, kdy se hejtuje všechno, všude na fórech tu jsou kchůl prohlášení, že nový auta nic nevydrží atd... To jestli se mi něco hodí nebo nehodí do krámu je taky vtipný, protože nemáš šajn jak já pracujuKjirka píše:a co by jsi Mustafo (říkáš si tak ještě, ne) teda udělal lepšího, než vyměnit převodovku? Já se nepřu o tom, že ten výkon dokážeš zvednout na 400 (nebo víc) koní. Ale co dál ? Ta sériová převodovka to prostě dlouhodobě nedá a ty to myslím dobře víš. Tak co teda ? To nejsou žádný "zaručený informace", ale jen logický vyústění problému.
E85
...alias BHudak na AR
...alias BHudak na AR
Kdyby tu nekdo prahnul po siru V Rku, tak kamarad jedno vymazleny prodava.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k