rada

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
KDB
Mistr volantu

Re: rada

Příspěvek od KDB »

chatař píše:Do ojeté, nejspíš stočené Alfy bych šel leda s revolverem u hlavy. Dobrovolně ne-é. Nejsu milionář. :))

Zbytečná panika....
MG - radost až na kost.
chatař
Adept autoškoly

Příspěvek od chatař »

Tak, možná pro nějakého "střelce" to může být vítaný adrenalin. Vyjde, nebo nevyjde? :)
KDB
Mistr volantu

Příspěvek od KDB »

Přestaň vnucovat okolí svůj "nejmoudřejší" náhled na svět.... ;)
Bez objektivních faktů.
MG - radost až na kost.
KDB
Mistr volantu

Příspěvek od KDB »

Pech. píše:hele GP - motor jednoduchej a dobrej, jen trochu bacha na servo a podvozek, kdyby byl vylítanej, díly na podvozek jsou dražší, abys věděl s čím máš počítat.
Servo odcházelo někdy jen na některých ročnících, to samé horní ložisko tlumiče....
Asi mám jinou představu o drahotě, ale komplet rameno slušné za 1000,-, Lemforder za 2000, nebo jen čep (Lemforder) do ramene za 300,- , komplet zadní náboj (SKF) za 900,-, mi drahé nepřijde....
Doma máme GP r.v.2008, najeto 115.000 , závady - stahovačka, ložisko zadního kola - v záruce, jinak by to bylo za 7000,-
MG - radost až na kost.
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Tak já na GP nedám dopustit, i když bezproblémové auto vypadá jinak.
Posilovac byl problém do 2007, ale protože ty vadné vydržely 10-20 tkm, tak mají všechna auta nové. Jak ložiska tlumicu, tak loziska zadní mě potkala. Všem ale stojí par korun a opravy jsou jednoduché.
Za sebe Punto či GPunto doporučuji.
2.9T RWD
Zdenek Horak
Adept autoškoly

Příspěvek od Zdenek Horak »

Neřekl bych ani milionář, spíš by se měl člověk trochu vyznat, a u alf to platí dvonásob. takový to, že nestartuju a za minutu jedu, a ne zrovna líným stylem, je třeba pro alfu docela nářez. (samozdřejmě pro všechny auta také, ale alfy jsou hold trochu jako děcka :D )
Naposledy upravil(a) Zdenek Horak dne ned 15 lis 12:21, celkem upraveno 1 x.
Zdenek Horak
Adept autoškoly

Příspěvek od Zdenek Horak »

KDB píše:
Pech. píše:hele GP - motor jednoduchej a dobrej, jen trochu bacha na servo a podvozek, kdyby byl vylítanej, díly na podvozek jsou dražší, abys věděl s čím máš počítat.
Servo odcházelo někdy jen na některých ročnících, to samé horní ložisko tlumiče....
Asi mám jinou představu o drahotě, ale komplet rameno slušné za 1000,-, Lemforder za 2000, nebo jen čep (Lemforder) do ramene za 300,- , komplet zadní náboj (SKF) za 900,-, mi drahé nepřijde....
Doma máme GP r.v.2008, najeto 115.000 , závady - stahovačka, ložisko zadního kola - v záruce, jinak by to bylo za 7000,-
Díky moc, každá taková rada ze zkušeností je nad zlato :)
Odpovědět