Jak na meziplyny?
Re: Jak na meziplyny?
prijde mi to, ze je to auto od auta... v ors nebo defenderu je uplne k nicemu používat ridicsky boty, protože noha propadava mezi pedalama...nevim kterej hnup to vymyslel. U BMW se da radit krasne s meziplynem skoro i bez bot. Kazdopadne nic jiného, nez to denodenne používat vas to nenauci
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Souhlas - navíc se člověk za tím volantem aspoň nenudí.Bond007 píše:Kazdopadne nic jiného, nez to denodenne používat vas to nenauci
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
ja uz to pouzivam prakticky porad a prijde mi divny jet s nekym, kdo radi standardne. Podle me nejhorsi varianta je, používat to jednou za pul roku při sportovni jizde, protože se tim akorát rozhazuje koncentrace, pokud to clovek nedela prirozene a automaticky. Nebo je varianta co se snazim používat ja, a to je jezdit jako o závod furt
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Já to používal, i když jsme si na cestu na ring půjčili odtahovku - páč to pak je prostě celý takový plynulejší. A jak píše bond celou cestu na ring jsem si aspoň odzávodil (max 80kmh ).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Taky jsem v tomle stádiu.Bond007 píše:ja uz to pouzivam prakticky porad a prijde mi divny jet s nekym, kdo radi standardne.
RWD
rekl bych, ze kdyz se je clovek opravdu nauci, dela to tak automaticky, ze nepremysli, v cem zrovna sedi a stejne maka.
brus: sloven ven myslim smer od brzdy k plynu, takze vlasten dovnitr auta.
brus: sloven ven myslim smer od brzdy k plynu, takze vlasten dovnitr auta.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
to uz je moc ale jsou auta, kde se to takto delat musi kvuli slabemu posilovaci brzd.
Autoforum.cz
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
krasne dava hned nohu ze spojky... a nedela tam zadny vylomeniny jako heel and toe
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW