BMW Divize
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
Euro 3 - aby ho žabičkáři nepověsili na návsi pro výstrahu
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Moc mi nedava smysl proc by se delalo par kusu v nemecku? Mozna tak nejak predprodukcni serie. Az pak 2 generace se delala v Nemecku. Zas tak nejak vseobecne se bere, ze lepsi jizdni vlastnosti ma SI, je o 100kg lehci nez M-ko. I Nemci to psali v recenzich. Nekde v testech bylo max pretizeni s M 0.89 kdezto SI dalo 0.93, coz v te dobe bylo snad rekordni pro BMW. M ma pry debilne nastavenou geo a po korekci se ty jizdni vlastnosti rapidne zlepsi (tohle se psalo na pistonheads). No jsem zvedavej do ceho pujdes, ale treba ta M5 apod. mi prijdou uplne mimo, tohle si drzet jako nejaky svatecni vozidlo? Porad je to jen rychlejsi sedan, kdezto Zko kupe je desne cool maly TVR ... No uplne nejlepsi by bylo sehnat stary Z3M coupe , ale ta je cenove jeste vys nez Z4, a za Z3M s S54 by jsi mel peknou M3 se Z4M )jerry píše:pp: s motorem 3,2 máš pravdu, bohužel je jich v aktuální nabídce míň
vrooom: i normální Z4 coupé od 1.majitele a s malým nájezdem je už teď v D dražší než před 5 lety, ale totéž jakákoliv M3. Poptával jsem se v garážovce v sousední obci v D, s majitelem se znám, dělá do aut celej život. Potvrdil, že všechno od bmw s atmo R6 už teď jde nahoru, ale musí to být dobrý stav a čitelná historie. Ten Cayman mi taky napadl, ale nějak mi to táhne k té atmo R6 No a ta Z4M mi taky pořád "straší". Mimochodem i Z4M byly všechny made in USA? Já od Němců slyšel, že i některé normální Z4 byly made in Germany, ale to nemám podloženo.
Dík za názory Z4M asi ne, zajímavý je, o co lepší jméno mezi Němci má M3 než jiná M. Buď dám obyč Z4 coupé do 20 tis. euro nebo tu e36 M3. To byla první M3 s R6 a první kousky se dělaly v Regensburg ruční výroba. Jak psal Vrooom sice pro neznalé nenápadná, ale kdo zná, ten jí hodně cení. Třeba e46 M3 už zdaleka takový zvuk nemá. Večer budu koukat dál
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Zajimavy, ja mel za to ze e36 je brana jako ta nejhorsi M3 a ty ceneny jsou e30 a pak e46 diky ultimatnimu R6 od BMW.
I kdyz estoril blue coupe na BBS LM by mohlo byt porad paradni
I kdyz estoril blue coupe na BBS LM by mohlo byt porad paradni
Já měl spíš na mysli, že prostě M je mezi Germány hlavně M3, ostatní M-ka už nemají ten zvuk. Jasně, Z3M stojí ránu, ale většinová populace zná prostě M3. To je u nich jako za mého dětství 110 R coupé a teď Octavia RS. No a starých M3 v super stavu je málo, tak podle toho stojí a lidi je očumujou a vzpomínají na mládí
V odkaz hned v prvním odstavci píšou, že e36 M3 coupé se zpočátku montovala ručně http://www.bmwpower.cz/magazin/m3--e36.htm To mi fakt dostalo, jestli je to teda pravda Ale co mi zajímá, je montáž Z4 v US. Montovali tam i motory nebo je vozili hotový přes velkou louži?
V odkaz hned v prvním odstavci píšou, že e36 M3 coupé se zpočátku montovala ručně http://www.bmwpower.cz/magazin/m3--e36.htm To mi fakt dostalo, jestli je to teda pravda Ale co mi zajímá, je montáž Z4 v US. Montovali tam i motory nebo je vozili hotový přes velkou louži?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
-
- Pan Řidič
E36 M3 byly vyráběny normálně na lajně v Regensburgu. Nikdy jsem o ruční montáží nečetl. E34 byla poslední ručně vyráběná emka.
Pohonná ústrojí Z4 E85/86 byla z Německa a v USA se auta dala do kupy.
Já bych ještě zvážil Z3 3,0i. Na M54 všichni přísahají v 330i e46, bonus nižší váhy oproti M modelu je i tady (dohledal jsem 60kg) a je to poslední nonM bawo do který ho šel objednat svor. Takže pokud ho auto nemá, dá se relativně levně dodělat.
RWD
Ahoj, jaka barva pro Vas pro BMW M235i? Diky za nazory!
Jo tady taky pisou, ze se delala normlne s ostatnima 3er, az na par kousku pro JARdoriftonigga píše:E36 M3 byly vyráběny normálně na lajně v Regensburgu. Nikdy jsem o ruční montáží nečetl. E34 byla poslední ručně vyráběná emka.
http://www.bmwmregistry.com/model_faq.php?id=14
porad je na prodej moje byvala Z4M, kdyby mel někdo zajem PO repasi motor stále v zaruce
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW