Anebo by mohli udelat z 3er predokolku jako ctyri kruhy u A4pavproch píše:a ešče větší průser je, že do budoucna když budeš chtít víc místa než v sedanu, tak nebudeš mít jinou volnu než takovouhle svini, bo např. 3er možná v kombi už ani nebude... (nedávno sa tu o tym psalo)
BMW Divize
Re: BMW Divize
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Tak mám konečně volnou garáž, penízky naspořené a je to klasika, nemůžu se rozhodnout, jaké starší ikonické bmw koupit. Auto si kupuju nafurt, tak chci vybrat dobře - auto po 1.majiteli v dobrém stavu a s málo km. Pak se cena dost šplhá, vzhledem k rozpočtu cca 20-25 tis. euro uvažuju Z4 coupé E86 nebo E36 M3. Z4M coupé nebo E36 M3 v dobré kvalitě a s dobrou historií jsou už dost mimo rozpočet. Co byste koupili vy? Za každý názor či radu jsem vděčný.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
za mně //M3 e36, ale ne třílitr, nýbrž 3.2
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nedavno jsem potkal e36 sedana M3, no kdybych vedle nej nestal v kolone tak bych v tom ani M3 nerozpoznal, byl to originalni kus bez tuzingu, ale ta sila z nej moc necisi, spis stari :-/. Zas z4 neni M-ko tak mi moc neprijde, ze by si melo nejak extra drzet cenu, spis, ze se bude motat nekde okolo 300-500k. Zas jako vyhodu vidim, ze i pres dnes uz temer 10 let stary design vypada furt dost exkluzivne a ten spartanskej interier je tak nejak furt spartanskej a stari mu moc neublizilo. Dalsi minus je puvod v USA a z toho pramenici kvalita zpracovani interieru, ta je nic moc, pri prejizdeni nerovnosti v nem vrze a boucha, tu samou zkusenost mam z X5.
Skoda, ze se nechces vysypat do Z4M, to by mohla byt nejlepsi investice. A nebo co treba cayman S? Nastesti se ted do vseho boudou cpat ctyrvalce, tak by si mohly stary 6- valce drzet cenu
Skoda, ze se nechces vysypat do Z4M, to by mohla byt nejlepsi investice. A nebo co treba cayman S? Nastesti se ted do vseho boudou cpat ctyrvalce, tak by si mohly stary 6- valce drzet cenu
pp: s motorem 3,2 máš pravdu, bohužel je jich v aktuální nabídce míň
vrooom: i normální Z4 coupé od 1.majitele a s malým nájezdem je už teď v D dražší než před 5 lety, ale totéž jakákoliv M3. Poptával jsem se v garážovce v sousední obci v D, s majitelem se znám, dělá do aut celej život. Potvrdil, že všechno od bmw s atmo R6 už teď jde nahoru, ale musí to být dobrý stav a čitelná historie. Ten Cayman mi taky napadl, ale nějak mi to táhne k té atmo R6 No a ta Z4M mi taky pořád "straší". Mimochodem i Z4M byly všechny made in USA? Já od Němců slyšel, že i některé normální Z4 byly made in Germany, ale to nemám podloženo.
vrooom: i normální Z4 coupé od 1.majitele a s malým nájezdem je už teď v D dražší než před 5 lety, ale totéž jakákoliv M3. Poptával jsem se v garážovce v sousední obci v D, s majitelem se znám, dělá do aut celej život. Potvrdil, že všechno od bmw s atmo R6 už teď jde nahoru, ale musí to být dobrý stav a čitelná historie. Ten Cayman mi taky napadl, ale nějak mi to táhne k té atmo R6 No a ta Z4M mi taky pořád "straší". Mimochodem i Z4M byly všechny made in USA? Já od Němců slyšel, že i některé normální Z4 byly made in Germany, ale to nemám podloženo.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jerry: A co nějakou Alpinu, který si trh ještě nevšiml, když už teda vrtuli?
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
tu je pekna Z4M: http://bmw-z4.autobazar.eu/m-id6985749.html
myslim, ze cena by sa tam dala zjednat na tych 25tis, maju to tam uz velmi dlho
myslim, ze cena by sa tam dala zjednat na tych 25tis, maju to tam uz velmi dlho
ale uprimne, ja by som tie peniaze za tu Z4M nedal, Mko som teda nejazdil, ale za tie peniaze by som skor isiel do V8 M3
Alpina B12, nejlepe 6.0
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
A napr E39 M5ka?
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... =215787093
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... =215787093
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...