To jsi mu dal dobře zabrat teda já jsem se na začátku dost stresoval ale asi to bylo zbytečný
Co brzdy? Jak zvládání to brždění na okruhu?
TPMS neřeším no, prostě to tak je a hotovo. Na zimu mám taky liťáky, druhou sadu, v ČR nejsou atestovaný plecháče pro SSS12
Suzuki Swift Sport 2012
Re: Suzuki Swift Sport 2012
...nakoľko auto malo na NS necelých 2000km tak som nešiel paľbu, absolvoval som ho takým mierne rýchlejším výletným tempom. S brzdami som nemal absolútne žiadny problém, so swiftom na ringu potrebuješ reálne brzdiť až niekde od Adenauer po Muhle a potom to je len do kopca.
Skôr som auto brzdil v zákrute "bočným šmýkaním" takže najviac opotrebované boli boky zadných pneumatík. Kvôli premávke a nehodám som šiel stále max dve kolá a potom pauza. To blbé pomalé padanie otáčok bolo niekedy na nervy, ale inokedy motor reagoval úplne normálne a otáčky padali hneď. (wtf ?)
Skôr som auto brzdil v zákrute "bočným šmýkaním" takže najviac opotrebované boli boky zadných pneumatík. Kvôli premávke a nehodám som šiel stále max dve kolá a potom pauza. To blbé pomalé padanie otáčok bolo niekedy na nervy, ale inokedy motor reagoval úplne normálne a otáčky padali hneď. (wtf ?)
To je zajímavý ty otáčky, zkoušel jsi to nějak nasimulovat kdy se to děje? Dvojitá spojka nepomůže? Já už jsem se s tím díky pravýmu meziplynu celkem sžil
Súhlasím, medziplynom špička/špička sa to dá celkom zkalibrovať, ale žena mi to zakázala kvôli kovovým pedálom. Mám už totiž všetky topánky s okopanou špičkou, semtam to netrafím
Jsem si kvůli tomu vyřadil jedny boty jen na řízení, ze stejnejch důvodů víceméně
kovové pedály(nášlapy) halt vyžadují pogumovanou špičku..... proto už asi eN roků řídím v tomhle....
bohužel už sa nedělají.... naščestí sem stihnul kupiť tři páry do foroty...
(ref Bolek v kurvahošigutntág a jeho obleky)
bohužel už sa nedělají.... naščestí sem stihnul kupiť tři páry do foroty...
(ref Bolek v kurvahošigutntág a jeho obleky)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Taky jsem na to dlouho dlabal a na řízení používal co bylo zrovna na nohách, ale postupně jsem zjistil, že ty rady o obuvi s úzkou podrážkou na řízení nejsou tak úplně mimo. Než baganče, tak bych se radši zamyslel nad úpravou pedálů...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
tak jak swiftujete?
Mám 3tí destičky, najeto 65tis brzdy pořád pískají, staré i nové už mě to sere, ale sranda s tím je pořád
Bokeeeem!
Mám 3tí destičky, najeto 65tis brzdy pořád pískají, staré i nové už mě to sere, ale sranda s tím je pořád
Bokeeeem!
SSS - vdechne tě do života
Zodral som nové zimné gumy, taká "fajná" zima bola O týždeň nahadzujem letné, vyťahujem skútra a pripravujem sa opäť na ring