Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od řidičBOB »

totálně!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

řidičBOB píše:Asi je měření "zóny 30" v obci natolik vyčerpalo, že šli na obídek už v 11:20 ;))
Počkat na příchod, natočit, jak startují vůz se zapnutým radarem a následně poslat video se žádostí o rekalibraci a zpochybnění všech následných měření, neboť je to v rozporu s návodem k obsluze, který to zakazuje...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

taky jsem se divil, že to nechávají ON...ale víš jak!? Není to jejich, takže to maj v pejči.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak mi bratia prostřelili priority.... teda asi/možná/spíš ne.... vzhledem k tomu, že sem tam měl tachometrových kiloosumdesát (slovenská D1 těsně před vjezdem do tunelu Buorik, je to ze štrby z kopca, já v rychlým předjížděl kolonu kamionů, černý suprb stál na kraji, já ho přes ty kamjony neviděl, navíc zezadu semi na prdel tlačila nějaká spěchavá blondýna ve fíkusu, píp "laser".... rozjezd, diskoška a tak.... zastavili nás oba, pach byl korektní, já neměl náladu na hadrkování.... měl prý změřili kilopade (myslím, že ne... :D ), slečně zamnou 170 (to by odpovídalo těm tachometrovým 180).... řekl si o 10 tojro, taxem zapoměl na FSM, dal mu je a pápá....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

10€ je směšný...ale asi bych poprosil o foto... Jistě měli TruCam (malý modrý laser) a na větší vzdálenost by stačil i singl ALP
Čidla máš OK? Nemohlo se nějak uvolnit a nemíří někde do pryč? Nějaký odraz paprsku by to chytlo a vyhlásilo poplach ale nerušilo by to
Popř nastavení ALP jestli je vše OK
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

To by se člověk projel častějc za 10€ :D
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

VS: podle mne ho nezměřili...jednak TC a pak - asi by nechtěli 10€, kdyby ho měli 150, ale začal by tabulkou a pak to nějak podělil dvěma... Kolega měl mnohokráte již tu čest - na 130tce 142 a vždy skončili na 50€ a níž nechtěli jít "anizaboha" :ar!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Tak tady to pán měl jistě za víc než 10EUR. Strakonická z Prahy za podjetím R1.
2AP-8513-s-megane-piratem.jpg
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

Chtel bych se zeptat zkusenejsich - dnes cca 21:45 v malinkate vesnicce ze Sternberka smerem na Unicov (primo zde: http://mapy.cz/s/moSY) zvlastni jev. Presne v te zatacce mi do oci zasvitil zeleny paprsek. Nikdy jsem to nezazil za volantem, asi ufo :D Na disko trisko byva bezne... Neco takoveho , co je na obrazku. Jel jsem od Sternberka a zrovna je tam dobra zatacka, takze nad limit lehce a sup, do oci tento zeleny paprsek. Samozrejme jsem se lekl... Prvni me napadl radar - prisvit se chova stejne, ale je cerveny, nemylim se? Co to mohlo byt, nevite nekdo? Na sloupu u vjezdu do obce maji merici srandu, co ukazuje rychlost, ale ja byl uz za ni. Jezdim tudy cca 20 let a nikdy nic podobneho. Proti mne (celkem daleko) jela Audi A6 predchozi generace, ze by ta neco vyzarovala? Asi ne... Nechapu... Diky za tipy, hodne me to prekvapilo. PS: Ne, nemam halucinace, drogy neberu a pivo si dam az ted po navratu ;)
Přílohy
laser_fingers.jpg
laser_fingers.jpg (10.26 KiB) Zobrazeno 3382 x
Mirek
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Odpovědět