Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Počkat na příchod, natočit, jak startují vůz se zapnutým radarem a následně poslat video se žádostí o rekalibraci a zpochybnění všech následných měření, neboť je to v rozporu s návodem k obsluze, který to zakazuje...řidičBOB píše:Asi je měření "zóny 30" v obci natolik vyčerpalo, že šli na obídek už v 11:20
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem se divil, že to nechávají ON...ale víš jak!? Není to jejich, takže to maj v pejči.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak mi bratia prostřelili priority.... teda asi/možná/spíš ne.... vzhledem k tomu, že sem tam měl tachometrových kiloosumdesát (slovenská D1 těsně před vjezdem do tunelu Buorik, je to ze štrby z kopca, já v rychlým předjížděl kolonu kamionů, černý suprb stál na kraji, já ho přes ty kamjony neviděl, navíc zezadu semi na prdel tlačila nějaká spěchavá blondýna ve fíkusu, píp "laser".... rozjezd, diskoška a tak.... zastavili nás oba, pach byl korektní, já neměl náladu na hadrkování.... měl prý změřili kilopade (myslím, že ne... ), slečně zamnou 170 (to by odpovídalo těm tachometrovým 180).... řekl si o 10 tojro, taxem zapoměl na FSM, dal mu je a pápá....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
10€ je směšný...ale asi bych poprosil o foto... Jistě měli TruCam (malý modrý laser) a na větší vzdálenost by stačil i singl ALP
Čidla máš OK? Nemohlo se nějak uvolnit a nemíří někde do pryč? Nějaký odraz paprsku by to chytlo a vyhlásilo poplach ale nerušilo by to
Popř nastavení ALP jestli je vše OK
Čidla máš OK? Nemohlo se nějak uvolnit a nemíří někde do pryč? Nějaký odraz paprsku by to chytlo a vyhlásilo poplach ale nerušilo by to
Popř nastavení ALP jestli je vše OK
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
To by se člověk projel častějc za 10€
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
VS: podle mne ho nezměřili...jednak TC a pak - asi by nechtěli 10€, kdyby ho měli 150, ale začal by tabulkou a pak to nějak podělil dvěma... Kolega měl mnohokráte již tu čest - na 130tce 142 a vždy skončili na 50€ a níž nechtěli jít "anizaboha"
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak tady to pán měl jistě za víc než 10EUR. Strakonická z Prahy za podjetím R1.
Chtel bych se zeptat zkusenejsich - dnes cca 21:45 v malinkate vesnicce ze Sternberka smerem na Unicov (primo zde: http://mapy.cz/s/moSY) zvlastni jev. Presne v te zatacce mi do oci zasvitil zeleny paprsek. Nikdy jsem to nezazil za volantem, asi ufo Na disko trisko byva bezne... Neco takoveho , co je na obrazku. Jel jsem od Sternberka a zrovna je tam dobra zatacka, takze nad limit lehce a sup, do oci tento zeleny paprsek. Samozrejme jsem se lekl... Prvni me napadl radar - prisvit se chova stejne, ale je cerveny, nemylim se? Co to mohlo byt, nevite nekdo? Na sloupu u vjezdu do obce maji merici srandu, co ukazuje rychlost, ale ja byl uz za ni. Jezdim tudy cca 20 let a nikdy nic podobneho. Proti mne (celkem daleko) jela Audi A6 predchozi generace, ze by ta neco vyzarovala? Asi ne... Nechapu... Diky za tipy, hodne me to prekvapilo. PS: Ne, nemam halucinace, drogy neberu a pivo si dam az ted po navratu
- Přílohy
-
- laser_fingers.jpg (10.26 KiB) Zobrazeno 3386 x
Mirek
Tipuji to na něco podobného
http://m.denik.cz/denik/c/policie-vyset ... 30802.html
http://m.denik.cz/denik/c/policie-vyset ... 30802.html