podnet na zmenu dopr. znacenia

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
slon
Autoškolák

podnet na zmenu dopr. znacenia

Příspěvek od slon »

mate niekto skusenost s tym, ze by ste riesili zmenu dopravnej znacky, ci uz v jednom alebo druhom kocurkove? Nejaku nezmyselnu mpr, prednost, koniec obce daleko v poli za obcou a pod? Kto rozhoduje o tom aka kde bude znacka? Ma bezny clovek nejaku moznost do toho kecat (to je asi recnicka otazka X( )?
edit: teoreticke moznosti som vygooglil ale mate niekto prakticke skusenosti?
francis
Mistr volantu

Re: podnet na zmenu dopr. znacenia

Příspěvek od francis »

Mam. Resil jsem jednu olomouckou znacku, psal jsem normalne na magistrat, na odbor dopravy
Mirek
kosto
Autoškolák

Příspěvek od kosto »

Tiez mam. Riesil som zabudnutu (nepresunutu) znacku na sidlisku, stacilo napisat email na urad mestskej casti, oni si to potom uz medzi sebou preposlali zodpovednej osobe.
slon
Autoškolák

Příspěvek od slon »

francis píše:Mam. Resil jsem jednu olomouckou znacku, psal jsem normalne na magistrat, na odbor dopravy
a vysledok?
Tiez mam. Riesil som zabudnutu (nepresunutu) znacku na sidlisku, stacilo napisat email na urad mestskej casti, oni si to potom uz medzi sebou preposlali zodpovednej osobe.
to bola nejaka docasna znacka? to je imho ovela jednoduchsie ako riesit trvalu znacku. Prinajhorsom rucne-strucne.
Zaujima ma aku ma clovek nadej zmenit nejake absurdne znacky. Ci sa da len nadavat na nete/v krcme alebo nieco realne robit.
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

slon: Vysledek uz si nepamatuju, jinak bych ho napsal hned :D Vim, ze jsem byl spokojenej s odpovedi...neco mi vrta hlavou, ze me pani primo presmerovala na lepsi kontakt, ale ja ztratil zajem to dal resit. dost se mi to plete, protoze takhle pisu maily casto
Mirek
kosto
Autoškolák

Příspěvek od kosto »

slon píše: to bola nejaka docasna znacka? to je imho ovela jednoduchsie ako riesit trvalu znacku. Prinajhorsom rucne-strucne.
Zaujima ma aku ma clovek nadej zmenit nejake absurdne znacky. Ci sa da len nadavat na nete/v krcme alebo nieco realne robit.
Bola to trvala znacka. Zacali stavat budovu, kvoli ktorej presunuli znacky zakaz vjazdu a upozornenie na obojsmernu premavku o cca. 500m. Po asi roku vsak stavbu zrusili. Znacku zakaz vjazdu presunuli na povodne miesto, ale upozornenie na obojsmernu premavku nechali na povodnom mieste (teda upozornenie na obojsmernu premavku bolo asi o 500m dalej nez v skutocnosti zacinala obojsmerna premavka, v tom useku nebola ani ziadna krizovatka. Takze vodici z jednej strany boli informovani o tom, ze su v jednosmerke ale z druhej strany auta jazdit mohli). Asi do mesiaca od upozornenia emailom bola aj druha znacka presunuta na povodne miesto.
Odpovědět