WAZE
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: WAZE
...teď je to stejně jedno, protože se často stává, že Waze hodí nějakou trasu a když člověk přijede třeba na ⅔ trasy, tak tam najednou hodí zácpu, kterou v rádiu hlásí už několik hodit a Waze se do poslední chvíle tváří, že tam není.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bohužel se mi to poslední dobou zdá taky nějak pofidérní, nepochopil jsem omezení funkcí v nové verzi, což přispívá dle mého k menšímu počtu nahlášených kolon a nebezpečí.. a to jsem očekával, že v nové verzi půjdou události hlásit i pro oba směry zároveň..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ano, člověk by očekával, že nová verze nebude jenom graficky, ale i uživatelsky přívětivější. Za mne je to ale krok zpět Je to škoda...ale to se tak občas stává, že o věcech rozhodují kravaťáci od stolu, kteří s praxí nemají pranic společného. Obávám se, že to samé se stalo i zde...jelikož se prostě rozhodlo, že to tak bude.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Taky se mi zdá, že to teď nějak divně počítá. Stojím v červenohnědé zácpě, o které očividně ví, a stejně počítá, jako by tam nic nebylo, čas dojezdu po minutě naskakuje...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tiez ta ucebna funkcia mi pride nejaka divna cca od updatu...
Naucil som ho vsetky moje skratky a obchadzky prave v casoch kedy su kolony (rano a vecer, kedy sa nechavam navigovat Domov a Praca) a naucil sa ich aj pouzivat a kalkulovat s nimi, no v poslednej dobe je nejaky skleroticky a je schopny ma tahat hlavnymi najzapchatejsimi tahmi. Az ked ho odignorujem tak si spomenie kade ho taham, ale cas prichodu vobec nezmeni a tvari sa ze som casovo nic neusteril aj ked som v cieli vyrazne skor...
Naucil som ho vsetky moje skratky a obchadzky prave v casoch kedy su kolony (rano a vecer, kedy sa nechavam navigovat Domov a Praca) a naucil sa ich aj pouzivat a kalkulovat s nimi, no v poslednej dobe je nejaky skleroticky a je schopny ma tahat hlavnymi najzapchatejsimi tahmi. Az ked ho odignorujem tak si spomenie kade ho taham, ale cas prichodu vobec nezmeni a tvari sa ze som casovo nic neusteril aj ked som v cieli vyrazne skor...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To mi Android dělal vždycky...ale jako bych slyšel jednoho nejmenovaného administrátora: Android je blbost a jelikož je Waze primárně pro iOS, můžete být rádi, že ho vůbec máte. A vůbec, tachometr je blbost, máte ho všichni na palubce...já to vůbec nepoužívám a tak je mi to jedno.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tohle mi WAZE dělalo jen na displeji s menším rozměrem. Na 7" tabletu ani na 5,2" smartphonu s fullhd už je to teď OK. Takže tipuji, že to bude spíše telefonem.
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja to mam na mini-pidi androide a tiez sa mi neprekryva...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...