WAZE

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: WAZE

Příspěvek od řidičBOB »

admini jsou na dvě věci...tohle místo jsem jim už hlásil - žádný radar ani kamera na červenou tam není již řadu let a ani není v plánu...a stejně to tam je. Tak buď to nějakému typu lidí věřím nebo se vyseru na nějakou možnost hlášení, jestli to tam je nebo není.
2015-11-03 15.24.29_783x768.jpg
No pain, no gain.
Vespa time \m/
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Bohužel tam nemám dosah..
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

já to hlásil i přes webové rozhraní někam... Dokonce se mnou i někdo komunikoval, abych upřesnil, o co jde a pak už se nikdo neozval a nesmyslné kamery zůstaly.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
GinBook
Autoškolák

Příspěvek od GinBook »

Smazat
Naposledy upravil(a) GinBook dne úte 03 lis 19:13, celkem upraveno 1 x.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tvůj problém je v tom, že si to bereš moc osobně...stejně jsi reagoval na kritiku od mmiry...a ani jedna nebyla určená přímo tobě. Ale jestli jsi se v tom našel, proč ne?!
Místo hraní si na ublíženého by bylo lepší, kdybys všechny připomínky nenegoval odpověďmi nicneříkajícího významu...viz. "omezení hlášení do protisměru má svůj funkční důvod, ne že by nechtěli, spíše tím vyřešili neustálý problém"
To je jako kdyby ti to napsal nějaký Ovčáček - prostě snůška hrozného balastu s nulovým obsahem.
BTW: každý děláme něco. Jestli tě to, co děláš neba, tak to nedělej. Jestli tě neba číst připomínky uživatelů, tak je nečti nebo nediskutuj v tématech, jako je toto. Uvidíš, jak budeš pak duševně vyrovnaný! (%)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
GinBook
Autoškolák

Příspěvek od GinBook »

Smazat.
Naposledy upravil(a) GinBook dne úte 03 lis 19:14, celkem upraveno 1 x.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Aha, takže jsem to pochopil správně, že vše je zalité sluníčkem a ten, kdo má připomínky, je českej prudič a proto na něj kašleme už z principu.

Já nevím, možná jsem divný, ale buď něco dělám pořádně nebo to nedělám vůbec.

Nemluvíš zcela pravdu, protože vybrané události (tuším jsou dvě) lze hlásit i v protisměru - ostatní nikoliv. Tak buď to problém byl nebo nebyl. A zrovna ty nenáviděné hlídky lze...

Polusím se korenspondenci ohledně té Slánské dohledat, akorát nevím, jestli to není zbytečné, jelikož k tomu máš přístup, jaký máš...a pravděpodobně má stejný i ten, co mne za waze kontaktoval. Jestli vám to vadí, že vás lidi kontaktují, tak se na to vyserte rovnou a komunikační kanály prostě zrušte...a dělejte si to tak, jak uznáte za vhodné a pak se můžete plácat po zádech, jak vám to bezva jede. Úplně totiž nechápu, proč máte komunikační kanály otevřené, když pak odpovídáš tak, jak odpovídáš - jsem český blb, který si jenom stěžuje a ty jsi letadlo! S tímhle přístupem jdi opravdu někam, protože to mne opravdu nezajímá. Stačilo to napsat, jak jsi to napsal výš a je mi jasné, že psát cokoliv do tohodle vlákna je naprosto zbytečné. Stačilo to napsat ovšem hned. Ušetřili bychom jsi mnoho zbytečného textu a já bych nepojal podezření, že podporovat tento projekt reklamou (byť nijak závratnou) není zbytečné.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
GinBook
Autoškolák

Příspěvek od GinBook »

Zadosti o upravy prosim na caskoslovenske forum. Odkaz naleznete na www.wazer.cz
Naposledy upravil(a) GinBook dne úte 03 lis 19:15, celkem upraveno 1 x.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Nemám pocit, že jsem tě někde urazil...jsi krapet přecitlivělý.
Celý tvůj post podtrhuje jenom mnou vyslovenou domněnku, že si tě čecháčci dovolují obtěžovat... Tak za to se ti tedy omlouvám, že jsem byl tak troufalý a nepoklekl hned.
V klidu si užívej svou funkci administrátora, já už tě rozhodně obtěžovat (ani nikoho jiného z toho evidetního superteamu) nebudu. Tahle komunikace je opravdu zbytečná, krom toho, že je pod mojí úroveň :ymcowboy:
EDIT: koukám, že chlapec neunesl kritiku :-q
No pain, no gain.
Vespa time \m/
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Snowman000 píše:V poslednom case sa mi tiez zda ten algoritmus nejaky divoky...skusam ho kazdy den z prace a do prace, ano je to par km, ale obcas ma taha uplne naokolo.
Mam nastavenu najrychlejsiu trasu a minule mi defaultne ponuklo trasu 10minut a 8,3 km a az medzi alternativami bola trasa 10 minut ale 4,3 km (a dal som to za 7min) :-\
No v 90% situacii zvoli fakt spravne ;)
Ona mi tam trochu chybí ještě třetí, řekněme "optimální" volba. Taky se musím skoro vždy koukat na trasy a často vyberu jinou, která je sice o minutu delší, ale nájezd je 60 % té nejrychlejší...
Odpovědět