Druhe vozidlo

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
sambala18
Spolujezdec

Druhe vozidlo

Příspěvek od sambala18 »

Zdravím momentálně vlastním vozidlo feliciji 1.3 moje první na vyjížděni a pomalu po 2 létech jsem začal uvažovat o dalším autě ale jsem velice velice na rozpacích vůbec netuším jakou značku a vůbec celkově palivo benzin jezdim 8km/práce a zpět i když do budoucna by se práce mohla změnit můj rozpočet je velice nízký 80-90 k co jsem koukal po internetu tak my za ty penize rokem a nájezdem vycházel renault megane II 1.6 16v a cizí auta pak jsem se díval po koncernů a za ty peníze mnohem horší rok a kilometry tak že nevím jestli ještě nemam ponechat původní vozidlo a po šetřit víc peněz kdyby jste měli na nějaké vozidlo tip pošlete odkaz .
oxik
Letec

Re: Druhe vozidlo

Příspěvek od oxik »

focus, grande punto

po dlouhe dobe nekdo s "lepsim" rozpoctem a na kratkou vzdalenost nechce diesel :ymapplause:
lupo222
Řidič začátečník

Příspěvek od lupo222 »

Fabia, polo, ibiza, C4,
Renault Clio V 1.0Tce - 2020
Honda PCX 125 - 2019
sambala18
Spolujezdec

Příspěvek od sambala18 »

díky za tip asi poslední pul rok se my hrozně začal líbit superb I 1.8 T že bych si ho pořídíl ale na druhou stranu si řikám dost vyší pojistka tu bych obletoval ale co jsem si o tom vozidlu pročítal tak ta 1.8 má trošku jinde spotřebu nemáte s 1.8 nějaky zkušenosti ohledně spolehlivosti a spotřeby . ?
Pech.
Adept autoškoly

Příspěvek od Pech. »

1,8T je v rámci superbu OK volba, jak po stránce spolehlivosti, tak i výkonu, jen je třeba hlídat aby nebyl zanesenej sací koš olejovýho čerpadla a riziko je taky trochu v tom,jak se k tomu kdo choval. Nicméně na ty pošusty to nebude zrovna ono, radši jdi do atmosféry, protože soudobý 2.0 16V podávaly obdobnej výkon a v autech zy ty peníze ještě byly, ale v superbu ne, takže bych se na něj asi i vysral..... ten mégane 2 není úplně špatnej, 1,6 má problém někdy variátorem vačky, ale není to až taková hrůza a navíc ho má jen 80kw verze...
prostě Pech. :-)
Odpovědět