Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
Zcela otevřeně říkám zplynovat. A pokud to čte nějaká černá svině u PC,tak ať mně žaluje Občanská válka je stejně nevyhnutelná. Ale za 50 let ji už prohrajeme
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
nevhodné řešení..........jsou s tím jen potíže a náklady. Já jsem příznivce spíš pracovních lágrů
Niko nadžanel ko kerdža
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Nebylo by efektivnější mít v pracovním táboru někoho, koho nemusíš učit pracovat?
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
Jediné riešenie je, keby EÚ zmenila postoj k etniku, ale to nie je na ich programe.Etnikum, proste, odvádza to, čo sa od takej politiky ich podporovania očakávalo...
??? Tu složitou větu jsem nepochopil
Až by som to napísal priamo, niektorí multikultimilci by si to mohli zle vyložiť. Stručne, EÚ podporuje etnikum i keď to sposobuje problémy jednak majorite i štátnym rozpočtom krajín.Nie je schválený žiadny program, ktorý by dokázal efektívne zmeniť problémy, ktoré etnikum sposobuje. Až takáto politika voči etniku zo strany EÚ neprekáža, tak iste má na to svoje dovody.... Túto politiku potom nutne kopírujú ostatné krajiny únie...Takže nie je možné urobiť nejaké ostré riešenie v osamotenej krajine, pretože by riskovala aj vojenský zásah. Ostatne nikdy som nebol zástancom nejakých drastických a nespravodlivých opatrení, pretože nie je možné plošne odsúdiť všetkých. Ale nie je schválené nič také, aby etnikum zmenilo svoje súčasné správanie.Výsledkom sú tie negatíva, s ktorými sa potýkajú normálni ľudia, čo musia platiť dane a pracovať aj na to, aby mohlo etnikum dostávať svoje dávky... Prečo toto EÚ robí, na to nech si odpovie každý sám...Ja musím rešpektovať zákony a aj pravidlá fóra.Jasnejšie to už nenapíšem...Smrťák píše:??? Tu složitou větu jsem nepochopil
Přeloženo do češtiny: EU podporuje parazity kteří nás jednou sežerou za živa.
Nebylo rychlejší napsat, že na příživníky a zloděje platí jenom velký bič a malý dvorek?
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x