Rychlodotazy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od řidičBOB »

no právě to chcu... Ještě jsem dostal tip na Bose QuietComfort 25
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Nejlepší sluchátka, co jsem kdy měl v životě na uších byly Urbanears Plattan ADV. Nyní dělají i bezdrátovou verzi.
Kupoval jsem je přímo přes výrobce. Nad 40€ měl myslím dopravu zdarma.
Zvuk byl za tu cenu (tehdy 2000Kč) velice dobrý, akorát jsem je po půl roce prodal, protože mně hodně tlačily do hlavy a na denní používání byly tedy nepoužitelné. Pořád jsem si myslel, že povolí a ony ne...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

vyser se na fitko a začni sportovat v přírodě (myslím opravdu přírodu, ne urban jungle) a nebudeš sluchátka potřebovat ani chtít.... a ještě ušetříš.... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Známý dostal v Berlíně lísteček za špatnej parking..vyhodit a dělat že nic? A ještě z něj vypadlo, že ho "vyfotil" radar..resp. že v noci předjížděl traktor někde v lese a když se vracel do svého pruhu, ozářil ho "červený blesk". Takže předpokládám, že nějaký IR přísvit, až budu vědět, kde se to přibližně stalo, přidám to sem. Ale otázkou je, jestli se něco měnilo a už jsou systémy registrů propojené a pokuta za ním půjde, případně kdyby ho za rok někde namátkově zastavili, jestli by to viděli v systému.. Dík :)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Vyhodit a čekat
No pain, no gain.
Vespa time \m/
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Tak priblizne tady, smerem k rychlostni silnici..

https://www.google.cz/maps/place/B221,+ ... e027a4a3ca
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Stále jsou na příjezdu a odjezdu od Ikea v Brně takové fronty? :-k
Chci se tam ve čtvrtek ráno na otvíračku stavit a cosik pokoupit, proto bych tam nerad zkejsnul do oběda... B-)
Děkuji
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

Nejsou ani nebyly. Ikea je v Avionu a ten ma vlastni nadjezd ktery je plne v provozu. Pokud ale na odjezdu pojedes zpet do centra, tak to bude asi kapanek horsi bo mozna spicka na Hnevkovskeho.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Pokud se jedná o souběžnou jízdu, jsem na konci pruhu, který končí a chci se zazipovat, dávám blinkr a vjíždím do volného místa.. ženská jedoucí v pokračujícím pruhu však pravidlo ZIPu ignoruje a skoro mi to pod palbou klaksonu narve do zadního blatníku.. situace z dnešního rána. Dotaz: Kdyby mě trefila, kdo by byl viník? Já, protože jsem jí "vjel" do pruhu a tím jí tedy omezil či ohrozil, nebo ona, protože nerespektovala pravidlo zipu a nabourala mi zadní část boku auta?

Předtím ještě stihla ucpat křižovatku. Kdybych nikoho nezdržel, vystoupil bych a vysvětlil jí, jak funguje ZIP, a že kvůli ní a jí podobným na místě, kde jsem zácpu ještě nezažil, byla skoro nehybná zácpa na 15 minut.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ZIP si nelze vynucovat... Zákon říká, že řidič jej umožní. Vina by byla na tobě, jelikož jsi povinen neomezit a neohrozit vozidla, která jedou v tomto pruhu. Osobně bych tam ale cestičku viděl, pokud by to byl náraz do zadní části vozidla...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět