Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Slováci mají za překročení na dálnici o 30km/h tak mastnou pokutu a řidičák v čistírně?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale budou to slušní idioti, když se dobrovolně přiznají k překročení rychlosti:
Televize v této souvislosti upozornila, že i zde platí pořekadlo „kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá”. Policisté budou totiž vyšetřovat řidiče vozu, z něhož bylo inkriminované video natočeno. „Kluci jeli stejně rychle jako tyto sympatické jeptišky,“ dodala TV Markíza.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Relativne nova dialnica, kde v okoli nic nie je, je oplotena, podla zaznamu tam vela aut nebolo... A policajti zase riesia rychlost 160km/h namiesto skutocne nebezpecnych veci .
Ta mastna pokuta a ridicak v cistirne sa ma po novom trochu zmenit. Myslim, ze sa ma znizit pokuta pri prekroceni rychlosti do 50km/h mimo obce, nad 50km/h naopak bude este vyssia nez sucasna maximalna. V sucasnosti ale naozaj nad 30km/h mimo obce (resp. nad 20km/h v obci) je obrovska pokuta a mali by zobrat vodicak.
Ta mastna pokuta a ridicak v cistirne sa ma po novom trochu zmenit. Myslim, ze sa ma znizit pokuta pri prekroceni rychlosti do 50km/h mimo obce, nad 50km/h naopak bude este vyssia nez sucasna maximalna. V sucasnosti ale naozaj nad 30km/h mimo obce (resp. nad 20km/h v obci) je obrovska pokuta a mali by zobrat vodicak.
Co ten dělal?
No... kola by pasovala. Věk naštěstí ne.
jo, mám style 193 (jako zimáky), ale ne stříbrné, nýbrž gunmetal
a mám poface a na střeše slimline hagusy
a mám poface a na střeše slimline hagusy
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Asi bude přezouvat. Já to dělám stejně, akorát dávám menší špalek, nač se zbytečně dřít.ctrl_j píše: