WAZE
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: WAZE
Gin: no, to jsem si myslel taky, ale ostatní appky s GPS nemají žádný problém
mafel: tak to každopádně...dneska už jsem dokonce byl i v prodejně, že si koupím Galaxy S6 Edge+, ale nebyl skladem...nevím, zda-li to není znamení
mafel: tak to každopádně...dneska už jsem dokonce byl i v prodejně, že si koupím Galaxy S6 Edge+, ale nebyl skladem...nevím, zda-li to není znamení
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tady je popsan GPS bug v souvislosti s operatorem a LTE frekvenci 1800 MHz iPhone 6s : des problèmes de GPS avec Bouygues Telecom
Psals ze v D bylo vse ok, CZ spatny. V oblasti stredoceskeho kraje T-Mobile LTE na 1800 MHz provozuje. Akorat oni pisou ze se to tyka vsech aplikaci, coz do toho tveho moc nezapada.
Nezkousels v nastaveni zakazat pro Waze GPS, hard restart a GPS pro Waze znovu povolit?
Psals ze v D bylo vse ok, CZ spatny. V oblasti stredoceskeho kraje T-Mobile LTE na 1800 MHz provozuje. Akorat oni pisou ze se to tyka vsech aplikaci, coz do toho tveho moc nezapada.
Nezkousels v nastaveni zakazat pro Waze GPS, hard restart a GPS pro Waze znovu povolit?
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak nemám vysledováno, ve kterých oblastech ČR to jede. Je ale fakt, že ty, ve kterých to nejede, jsou stejné. Teď jsem si stříhnul D1 Pha-Brno a z5 a nejelo to přesně v místech, jako v sobotu.
Nezkoušel jsem...vyzkouším.
Btw: zmizela i možnost hlášení nebezpečí v protisměru??
Nezkoušel jsem...vyzkouším.
Btw: zmizela i možnost hlášení nebezpečí v protisměru??
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já to tak nevidím. Prostě udělali změnu grafiky, konečně je noční režim, texty u větších telefonů jdou přečíst celé, jistě jsou nachystané některé prvky na další vylepšení. To omezení hlášení do protisměru má svůj funkční důvod, ne že by nechtěli, spíše tím vyřešili neustálý problém. Takže jediné minus beru ten souhrn událostí. Já to nepoužil, někdo asi ano. Mne totiž zajímá co je na trase předemnou a ne okolo, a ta funkce tam je.